Menu
Geplaats op 28 augustus 2024

Waar heb jij nooit tijd voor?

Vanaf 9 september een unieke en verrassende actie bij JOE

Waar heb jij nooit tijd voor? Radiozender JOE stelt deze vraag aan luisteraars en schiet ze te hulp. Vanaf 9 september helpen de radio-dj’s van JOE luisteraars met oplossingen voor zaken waar ze nooit tijd voor hebben. Luisteraars kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via de JOE-app voor de actie JOE geeft je TIJD. Dat is zojuist bekendgemaakt tijdens de ochtendshow van Coen en Sander. Deze prijs is nog nooit op de Nederlandse radio weggegeven

Waar heb jij nooit tijd voor?
Met “JOE geeft je TIJD” roept de radiozender luisteraars op om in te sturen waarvoor zij extra tijd nodig hebben. Of het nu gaat om tijd voor jezelf, tijd om een klus af te maken of zelfs tijd om weer eens echt te ontspannen: de radio-dj’s van JOE staan klaar met unieke oplossingen.

Op maandag 9 september start de actie en dan worden er elke dag drie winnaars bekendgemaakt, om 07:30, 12:30 en 17:30 uur. Zodra de naam van de luisteraar genoemd wordt, heeft deze 10 minuten de tijd om terug te bellen naar de studio van JOE. Lukt dit, dan wint de luisteraar tijd en wordt direct duidelijk gemaakt hoe de dj’s van JOE helpen om deze tijd vrij te maken. Heb jij bijvoorbeeld geen tijd om een muur te verven, vanwege een familieverjaardag? Dan sturen wij een dubbelganger naar die verjaardag, zodat jij (met onze hulp) de muur van een nieuw kleurtje kan voorzien.

Op 9 september start de actie om 07:30 uur in de Coen en Sander Show. De actie eindigt vrijdag 13 september om 17:30 uur in het programma van Toine van Peperstraten.

JOE programmering
JOE-luisteraars kunnen elke werkdag tussen 06:00 en 10:00 uur opstaan met de Coen & Sander Show van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Tijdens de ochtendshow delen de mannen hun unieke verhalen, bespreken de opvallendste dingen uit het nieuws en draaien de beste muziek uit de 70s, 80s en 90s. Kai Merckx sluit van maandag t/m donderdag de werkdag af en loodst de luisteraar met zijn middagshow tussen 16:00 en 19:00 door de avondspits. JOE-dj Toine van Peperstraten trapt het weekend af en draait iedere vrijdag tussen 16:00 en 18:00 uur de beste Nummer 1 Hits uit de geschiedenis van de Top 40.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596