Menu

Audify Academy

Weet wat er speelt en benut je kansen in audio

De wereld van geluid is volop in ontwikkeling en levert volop kansen voor merken en communicatie. Audify wil bijdragen aan de professionalisering van het audiodomein en het gebruik van audio door professionals verder ontwikkelen.

Ontwikkel je professionaliteit en blijf bij in de dynamische wereld van audio

Met de Audify Academy kun je jezelf ontwikkelen en laten inspireren met kennis over audiocommunicatie. Je krijgt handvatten om audio op een effectieve wijze in te zetten.

Ontmoetingsplaats voor marketing en communicatie professionals

De Audify Academy is een ontmoetingsplaats voor professionals waar je de nieuwste inzichten over de werking van audio hoort. We doen het met elkaar, met de audio community van professionals ontginnen we het audiodomein. Om alle kansen die audio biedt optimaal te benutten.

Hoe werkt het?

De training – ontwikkeld door de grootste specialisten uit het media- en audiovak – bestaat uit verschillende modules die worden aangeboden via een online e-learning platform. Je bepaalt zelf dus wanneer en in welk tempo je de module volgt. Je sluit iedere module af met een toets om een certificaat en NIMA PE-punten te verdienen. Naast de online training zijn er diverse bijeenkomsten waar je andere professionals uit het brede audioveld ontmoet en kennis en ervaring kunt uitwisselen.  

Beluister de commercial uitgezonden op de Adformatie Dag van de Audio
Audiocommercial Audify Academy
Bekijk de modules en schrijf je in
Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596