Menu
Geplaats op 31 juli 2024

Giorgio & Ingrid doen elke week een dag ‘100% zonder…’ iets; eerste uitdaging ‘zonder vervoer’

Giorgio en Ingrid liften naar werk

Giorgio Hokstam en Ingrid Jansen gaan allebei de uitdaging aan om de komende weken ieder om de beurt een dag ‘zonder iets’ te leven. Ze beginnen deze week met een dag zonder vervoer. Lukt het ze om naar werk te komen? En wie gaat het het beste af? Het is ‘100% zonder…’ is de hele maand augustus te horen in de ochtendshow van 100% NL. Morgen komt Ingrid zonder vervoer naar werk en donderdag is het de beurt aan Giorgio.

De dj’s hebben allebei op vakantie heerlijk genoten van een tijdje ‘zonder’ dingen. Zonder telefoon, zonder verplichtingen, zonder agenda. Daaruit ontstond het idee om ook tijdens werk een dag ‘zonder’ iets te doen. Omdat Giorgio en Ingrid wel van een spelletje houden, gaan ze kijken wie het beste zonder iets kan. Deze week staat een dag zonder vervoer op de planning. Lukt het Giorgio en Ingrid om op werk te komen? En wie slaagt er het beste in? Op woensdag gaat Ingrid het proberen en donderdag is het de beurt aan Giorgio.

Elke week krijgen Giorgio en Ingrid een nieuwe uitdaging. Volgende week maandag wordt bekend wat de uitdaging die week wordt. De hele maand augustus wordt dit spel gespeeld.

Giorgio Hokstam en Ingrid Jansen presenteren elke werkdag tussen 6.00 en 10.00 uur de ochtendshow ‘Goedemorgen 100% NL’.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596