Menu
Geplaats op 15 juli 2024

Johan Derksen vanaf vandaag digitaal te horen op Radio 10 60’s & 70’s Hits

Sluit de dag af met ‘Muziek voor Volwassenen’

Johan Derksen sluit vanaf vandaag, maandag 15 juli, de dag af met zijn eigen radioprogramma ‘Muziek voor Volwassenen’ op het digitale themakanaal Radio 10 60’s & 70’s Hits. Het programma is op maandag tot en met vrijdag te horen van 23:00 uur tot 00:00 uur.

Geen nostalgie, maar simpelweg mooie muziek die je nooit op de radio hoort. Mijn programma is een mix van blues, Americana, soul, country, gospel en ook rock. Ik ben geen discjockey, dus het wordt plaatjes draaien zonder erdoorheen te praten. ‘Muziek voor volwassenen’ draait puur en alleen om de muziek en ik maak het voor de echte liefhebber.

Johan Derksen

Liefde voor muziek
Johan Derksen zelf is zo’n echte liefhebber. In 2014 maakte hij daarom de serie ‘Derksen on the Road’, waarvoor hij enkele grondleggers van de Nederlandse popmuziek sprak. Ook maakte hij verschillende theatervoorstellingen over nederpop, blues en Americana en was hij intensief betrokken bij het Holland International Bluesfestival in Grolloo. Zijn radioprogramma ‘Muziek voor Volwassenen’ was eerder te horen op o.a. de regionale radio. Vanaf vandaag deelt hij online zijn liefde voor muziek met de luisteraar van Radio 10 60’s & 70’s Hits.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596