Menu
Geplaats op 19 juli 2024

Kim Kötter presenteert komende week samen met Giorgio Hokstam ochtendshow op 100% NL

Kim Kötter vervangt Ingrid Jansen

Presentatrice en ondernemer Kim Kötter is komende week samen met Giorgio Hokstam te horen in de ochtendshow van 100% NL. De 41-jarige moeder van drie en vrouw van zanger Jaap Reesema neemt tijdelijk de rol van Ingrid Jansen over, die vakantie heeft.

Met een eigen merk waar ze ook het gezicht van is, drie zoons en een druk leven als influencer lijkt het onbegonnen werk, maar ze gaat het komende week toch doen: elke dag vroeg uit de veren om de ochtendshow op 100% NL te presenteren. Ze doet dat samen met de vaste ochtendshow-dj Giorgio Hokstam en vervangt de andere ochtend-dj Ingrid Jansen, die even vakantie heeft.

Kim kijkt erg uit naar de klus: “Als mensen aan mij vragen of Jaap thuis wel eens voor me zingt, dan zeg ik altijd dat ik hem vooral hoor op 100% NL. Want ik heb die zender thuis altijd aanstaan. Ik vind het dus ook ontzettend leuk dat ik er volgende week zelf te horen ben! Wat maar weinig mensen weten is dat ik nadat ik Miss Nederland werd, jarenlang een radioprogramma heb gepresenteerd op de lokale omroep. Als avondmens wordt het vroege opstaan wel een uitdaging. Maar ik weet zeker dat het een feestje wordt met Giorgio, daarvoor sta ik graag vroeg op!”

Kim Kötter vergaarde bekendheid toen ze in 2002 voor Nederland meedeed aan de Miss Universe verkiezingen in Puerto Rico. Later organiseerde ze een tijd lang zelf de Miss Nederland-verkiezingen. Daarnaast is ze presentatrice en een graag geziene gast in talkshows. Ze was vaste tafelgast van de ochtendshow van Omroep WNL en was een tijd te zien als co-host bij Shownieuws. Ook runt ze haar eigen merk genaamd Poespas, waar ze ook het gezicht van is. Ze is getrouwd met zanger en podcastmaker Jaap Reesema en samen hebben ze drie zoons, Muck, Youp en Ted.

Komende week zijn Giorgio en Kim elke werkdag tussen 6.00 en 10.00 uur te horen met de ochtendshow ‘Goedemorgen 100% NL’.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596