Menu
Geplaats op 29 augustus 2024

NH brengt muzikaal talent naar landelijke finale Regio Songfestival

Het Regio Songfestival

Wie vertegenwoordigt Noord-Holland op het Regio Songfestival? Vanaf donderdag 29 augustus gaan vier talentvolle muzikanten uit Noord-Holland de uitdaging aan. Na een oproep van NH eerder dit jaar meldden zij zich aan voor dit muzikale avontuur. In deze serie volgen we hoe de talenten tot de beste versie van hun song komen, begeleid door ervaren producers van Studio Fluitsma & Van Tijn.

Op weg naar de beste versie
De eerste vier afleveringen richten zich op de muzikanten, hun coaches en de persoonlijke uitdagingen die zij tegenkomen. In de vijfde en laatste aflevering volgt de ontknoping: de muzikanten brengen de beste versie van hun nummer ten gehore. Een deskundige jury, bestaande uit vier producers, Ingrid Simons (veelgevraagd jurylid en gerenommeerd zangeres), en Danny van Tiggele (bassist bij Blaudzun), zal vervolgens de winnaar kiezen.

Kijk mee, leef mee
De première van elke aflevering is op donderdag te zien om 17.10 uur, vervolgens wordt de aflevering elk half uur herhaald tot vrijdagmiddag. De afleveringen worden als volgt uitgezonden:

29 aug. – Renée Rose (23 jaar) uit Haarlem met coach Mark van Tijn.
5 sep. – Bibi Espina (37 jaar) uit Amsterdam met coach Jelle van Leeuwen.
12 sep. – SIRKRIS (40 jaar) uit Uithoorn met coach David Westmeijer.
19 sep. – Jeroen Gmelich (53 jaar) uit Den Helder met coach Jens Munnik.
26 sep. – De Finale met spectaculaire optredens en het oordeel van de jury.

Landelijke finale
Voor één van de talenten is dit pas het begin van een muzikale reis. De winnaar mag op zaterdag 9 november Noord-Holland vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale van het Regio Songfestival in Maastricht. Deze show wordt vanaf 20:30 uur live en gelijktijdig uitgezonden via alle sociale media-, YouTube-, en televisiekanalen van de regionale omroepen.

Kijken en terugkijken
‘Regio Songfestival’ is vanaf 29 augustus elke donderdag om 17.10 uur te zien op het tv-kanaal van NH (Ziggo 707, KPN 509, ODIDO 501) en wordt vervolgens elk half uur herhaald, tot de volgende middag. Terugkijken van de afleveringen kan op de website.

Meer informatie over het Regio Songfestival bij NH is op nhnieuws.nl te vinden.

Het Regio Songfestival wordt georganiseerd door alle dertien regionale omroepen en wordt mede mogelijk gemaakt door AVROTROS.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596