Menu
Geplaats op 15 juli 2024

Qmusic-sidekick Anton Griep begint ongetraind aan de 4Daagse

Anton zegt Ja tegen ongetraind wandelen 4Daagse

De Qmusic-sidekick van Domien Verschuuren, Anton Griep, is slecht in “nee”-zeggen, waardoor hij regelmatig op de meest gekke plekken terechtkomt. In het radio-item ‘Anton zegt Ja’ gaat de yes-man op pad met luisteraars van de Qmusic-middagshow die de meest interessante beroepen of gekke hobby’s hebben. Dit keer heeft Anton ja gezegd tegen het ongetraind wandelen van de 4Daagse. Morgen begint hij samen met drie luisteraars aan een van de meest uitdagende wandelprestatietochten ter wereld. Of het Anton gaat lukken deze missie te volbrengen is via de sociale media kanalen van Qmusic te volgen.

Anton zegt Ja
Na zijn dierentuin-, drift-, vrachtwagen- en zweefvliegtuigavontuur, verschijnt Anton morgen in Nijmegen ongetraind aan de start van de 4Daagse. De sidekick heeft een marathon op zijn naam staan en riep enkele weken geleden tijdens de Q-middagshow dat het een makkie moet zijn de 4Daagse te wandelen. Deze uitspraak was aanleiding voor luisteraars om hem uit te dagen ongetraind aan de wandelprestatietocht te beginnen.

De laatste keer dat ik een marathon heb gerend is inmiddels een paar jaar geleden en nu moet ik 4 dagen achter elkaar 50 kilometer ongetraind op m’n hardloopschoenen gaan wandelen. Inmiddels zakt de moed me aardig in de schoenen en vraag ik me toch een beetje af waar ik aan begonnen ben. Maar ik ga ervoor!

Anton Griep

Mijn altijd goedlachse radiomaatje zie ik de afgelopen dagen toch wat gespannen naast mij in de studio zitten. Ik heb er uiteraard alle vertrouwen in dat hij het gaat redden, maar hij zal alle aanmoediging nodig hebben. Ik wens alle 4Daagse wandelaars en in het bijzonder Anton veel succes.

Domien Verschuuren

In aanloop naar het wandelevenement, waar jaarlijks tienduizenden wandelaars aan meedoen, werden via Qmusic de laatste startbewijzen weggegeven. Luisteraars Indy, Gijs en Ilonka lopen de eerste meters samen met Anton, om hem een hart onder de riem te steken en mentaal te ondersteunen.

Anton overnacht bij luisteraar
Tijdens de 4Daagse slaapt Anton niet thuis of in een hotel, maar bij Q-luisteraar Niek en zijn vrouw Vera. Na de oproep van Anton tijdens de Q-middagshow, liet Niek via Instagram weten dat hij wel een bed voor Anton over heeft aankomende week. Geen verkeerd optrekje; Anton kan aan het einde van de dag zelfs nog even lekker in de hottub met massagestralen stappen.

Met zijn samengestelde Q-wandelclub begint Anton dinsdag 16 juli om 04.00 uur ‘s ochtends aan de eerste dag van de 4Daagse. Gedurende de dag zijn er enkele in-check momenten vanuit de Qmusic-studio. Het avontuur van Anton is ook te volgen via de sociale media kanalen van de radiozender.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596