Menu
Geplaats op 9 juli 2024

Qmusic stuurt luisteraars naar de Olympische Spelen in Parijs

Qmusic-dj’s Mattie Valk & Domien Verschuuren samen naar Parijs

Tijdens de Olympische Spelen is de Qmusic-ochtendshow met Mattie Valk en Domien Verschuuren iedere dag live te horen vanuit het TeamNL Huis in Parijs. Ook luisteraars van de zender maken kans om naar de Franse hoofdstad af te reizen. Onder de noemer ‘Wat is de kans’ worden er de komende weken verschillende spellen gespeeld en kunnen luisteraars een arrangement voor 2 personen naar de Olympische Spelen in Parijs winnen, inclusief reis, verblijf, TeamNL wedstrijdtickets en toegang tot het TeamNL Huis. Het eerste spel ‘Wat is de kans dat jij naar de Olympische Spelen gaat’ start maandag 15 juli om 06.00 uur.

Wat is de kans…
Iemand in Nederland is de gelukkige winnaar van een arrangement voor 2 personen naar de Olympische Spelen in Parijs, maar diegene weet dat zelf nog niet. In het radiospel ‘Wat is de kans dat jij naar de Olympische Spelen gaat’ gaat Q-dj Joost Swinkels van maandag 15 t/m vrijdag 19 juli elke dag op zoek naar één specifieke luisteraar. Elke ochtend tussen 06.00 en 10.00 uur worden er kenmerken van deze persoon gedeeld en kunnen luisteraars naar Qmusic bellen als zij zich hierin herkennen. Missen ze het volgende kenmerk, dan wordt er door gezocht. Luisteraars kunnen zich aanmelden via Qmusic.nl en de Qmusic-app en daar hun specifieke kenmerken opgeven. Belt de juiste persoon niet, dan wordt de prijs verloot onder alle luisteraars die zich hebben aangemeld.

Olympische Quiz
Ook tijdens de Olympische Spelen maken Q-luisteraars kans om aanwezig te zijn bij het grootste sportevenement ter wereld. Mattie & Domien spelen dagelijks een Olympische Quiz, waarin twee luisteraars tegen elkaar opbieden door aan te geven hoeveel vragen ze juist denken te kunnen beantwoorden binnen 30 seconden. De vragen hebben betrekking op de Olympische Spelen en de stad Parijs. De luisteraar met het hoogste bod gaat het spel spelen. Heeft de luisteraar het goed dan wint deze, haalt de luisteraar het niet dan wint de andere luisteraar. De Olympische Quiz wordt voor het eerst gespeeld op vrijdag 26 juli tussen 06.00 en 10.00 uur. Opgeven kan vanaf 22 juli via Qmusic.nl en de Q-app.

Wie Pakt De Plak
Een gouden plak verdienen zonder daar, net als de TeamNL-ers, jaren voor te trainen? Dat kan. Domien’s vaste sidekick Anton Griep is tijdens de Olympische Spelen meerdere keren per dag te horen met alles wat de luisteraar móet weten over de Spelen. Iedere dag beschouwt hij de wedstrijd van de dag voor en bespreekt hij de kanshebbers op de ‘plakken’. Aan de luisteraars de vraag: ‘Wie pakt de plak’? Luisteraars kunnen een voorspelling doen in de Q-app en maken daarmee kans op een gouden plak t.w.v. € 400,-.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596