Menu
Geplaats op 5 september 2024

Waylon treedt op bij welkomstfeest Gerard Ekdom voor luisteraars

Welkomstfeest op 26 september

Gerard Ekdom organiseert op 26 september een welkomstfeest voor de luisteraars van Radio Veronica. Vanochtend werd bekend dat niemand minder dan Waylon daar komt optreden. Luisteraars kunnen aanwezig zijn door op te vallen bij Gerard.

Gerard sprak vanochtend in de ochtendshow met Waylon, die dit najaar voor de zevende keer in Rotterdam Ahoy staat met zijn ‘Waylon’s Top 1000-concert’. Tijdens dit concert brengt Waylon traditiegetrouw samen met zijn band zijn favoriete nummers uit de Radio Veronica Top 1000 Allertijden ten gehore. Dat bracht Gerard op een idee voor zijn welkomstfeest op 26 september.

Gerard Ekdom: “We hebben het er al een week over, mijn welkomstfeest. Daarvoor hebben we ook een locatie en artiesten nodig. En wat betreft dat laatste: Ik ben blij te melden dat niemand minder dan Waylon op komt treden. Hij zit al vijftien jaar in het vak en ik weet zeker dat hij het dak eraf speelt, de 26ste!

Waylon: “Qua muziek hebben Radio Veronica en ik hetzelfde DNA, dus ik vind het fantastisch dat we ook dit jaar de samenwerking aangaan rondom mijn Top 1000 concert. Ik kom met veel plezier een voorproefje geven op Gerards welkomstfeest.

Waylon staat op 30 november voor het zevende jaar in Rotterdam Ahoy met de concertreeks ‘Waylon’s Top 1000′. Elk jaar brengt hij tientallen nummers ten gehore uit zijn favorieten. Radio Veronica is mediapartner en zal tijdens de Top 1000 Allertijden op de radio aandacht besteden aan het concert.

Gerard Ekdom is deze week begonnen aan zijn ochtendshow op Radio Veronica. Om de luisteraars te leren kennen, organiseert hij een welkomstfeest voor ze. Iedereen die zich in de kijker weet te spelen bij Gerard kan daarbij zijn. Luisteraars kunnen bijvoorbeeld een serenade doen, een grote G in hun grasveld maaien, een spandoek maken of een gedicht schrijven. Een luisteraar heeft al foto’s ingestuurd van zijn badkamer die helemaal beklad is met de naam Gerard. Opvallende initiatieven kunnen ingestuurd worden via de website van Radio Veronica.

Ekdom in de Morgen is elke werkdag te horen van 6.00 tot 9.00 uur op Radio Veronica.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596