Menu

Audio in België

The power of audio

Audio wordt steeds krachtiger en performanter om doelgroepen kwalitatief te bereiken. Var België heeft een paper gepubliceerd met insights over audio uit research, getuigenis van klanten en inspirerende succescases.

Insights Radio

5 Redenen waarom audio je mediaplan boost

  1. Audio zet een luidspreker op je campagne – Dagelijks luisteren meer dan 4 miljoen Vlamingen naar radio, 65% ervan naar VRT-zenders. De gemiddelde luisterduur per dag bedraagt 4u16. Dat zijn cijfers die andere media doen duizelen.
  2. Audio is selectief – Audiomerken bieden sterke connectiemogelijkheden. Mensen voelen zich verbonden met hun zender, ze luisteren met aandacht en staan open voor zenderinitiatieven.
  3. Audio activeert – Luisteraars volgen hun zender doorheen de dag. De activerende kracht van audio werkt door voor adverteerders: met campagnes kan je je publiek aanzetten om informatie op te zoeken.
  4. Audio is flexibel – Niet alleen de radiomakers spelen kort op de bal, ook reclamecampagnes kunnen snel gemaakt en ingepland worden. Eens een audiocampagne geboekt en geleverd is, kan het de volgende dag al beluistert worden.
  5. Audio versterkt een crossmediaal plan – Met een audiocampagne kan je als adverteerder snel impact realiseren op verkoopresultaten, naamsbekendheid en merkimago. In een breder mediaplan werkt radio versterkend op impact en dus op ROI van de communicatie-inspanningen.

Bekijk het volledige rapport hieronder.

Downloads
pdf
Var Power Of Audio Rapport Grootte: 9 MB
Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596