Menu
Geplaats op 1 mei 2024

Coen & Sander starten maandag 6 mei met de ochtendshow op JOE

Start Coen & Sander Show

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben vanmorgen bekendgemaakt dat zij op maandag 6 mei van start gaan met hun ochtendshow bij JOE. 18 jaar lang loodste het radioduo luisteraars door de avondspits en binnenkort kan iedereen elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur met ze opstaan. Vandaag werd ook bekend dat presentatrice Merel Westrik het nieuws gaat lezen in de Coen & Sander Show. JOE, de zender met tijdloze en herkenbare muziek uit de 70s, 80s en 90s, is in september 2023 op een landelijke frequentie van start gegaan. Inmiddels is JOE de zesde zender van Nederland.

JOE staat voor een vertrouwd, herkenbaar, verrassend maar vooral ook volwassen geluid. Dat is precies wat luisteraars van de Coen & Sander Show bij JOE mogen verwachten. Opstaan met een lach en de dag positief en goed geïnformeerd van start gaan.

Zendermanager Iwan Reuvekamp:

Ik kijk er enorm naar uit om weer dagelijks de Coen & Sander Show te gaan maken. Na 18 jaar samen met de luisteraar de werkdag af te sluiten, gaan we nu voor het eerst met ze opstaan. En dat op JOE: het relatief nieuwe radiostation, waar ik met veel plezier aan mee bouw.

Coen Swijnenberg

Ik heb vooral heel veel zin om weer samen met Coen dagelijks radio te maken. Onze carrière leest als een groot jongensboek waar we een veelbelovend hoofdstuk aan toe mogen voegen

Sander Lantinga

Merel Westrik nieuwslezeres Coen & Sander Show

JOE-luisteraars kunnen vanaf maandag 6 mei elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur opstaan met Coen & Sander. Coen en Sander op JOE betekent dat je de dag begint met een lach. De mannen delen hun unieke verhalen, bespreken de opvallendste dingen uit het nieuws en draaien de beste muziek uit de 70s, 80s en 90s. Daarbij worden ze ondersteund door Merel Westrik, die luisteraars elke ochtend bijpraat over het laatste nieuws.

Terug naar een oude liefde! Nieuwslezen. Maar dan wel op een, voor mij, nieuw medium. Radio. Daar ben ik onwijs nieuwsgierig naar. Ik kan niet wachten tot het maandag is!

Merel Westrik

Best of JOE Top 500

Vanaf aankomende vrijdag zendt JOE de Best of JOE Top 500 uit. Deze door de luisteraar samengestelde lijst met het allerbeste uit de 70s, 80s en 90s, telt af naar de start van de Coen & Sander Show. Luisteraars kunnen tot vanavond 19.00 uur hun favoriete nummers doorgeven via de JOE-app.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596