Menu
Geplaats op 6 februari 2024

DI-RECT, Douwe Bob, Roxy Dekker en The Indien treden op bij 3FM Awards

Kaartverkoop voor de muziekprijzen van jong Nederland vandaag gestart

Met 3FM Serious Request nog vers in het geheugen, blikt NPO 3FM alweer vooruit op het volgende feestje: de 3FM Awards! De line-up van de 3FM Awards is vanochtend bekendgemaakt in Rob & Wijnand en de Ochtendshow. De Haagse band DI-RECT was te gast en mocht aankondigen dat zij optreden tijdens de awardshow. Ook Douwe Bob, Roxy Dekker en The Indien zijn te horen tijdens de 3FM Awards. De kaartverkoop voor de show is vandaag gestart via 3FM.nl/awards.

De 3FM Awards worden op donderdag 21 maart uitgereikt in Poppodium PAARD in Den Haag. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse popprijzen die door het publiek gekozen worden. 3FM-luisteraars kunnen vanaf donderdag 15 februari stemmen op de genomineerden in zeven categorieën: Beste Artiest, Beste Groep, Beste Song, Beste Album, Beste Indie Act, Beste Samenwerking en Beste Nieuwkomer.

Daarnaast reikt de zender de Schaal van Rigter uit, dé 3FM Award voor het meest gedraaide Nederlandse nummer op 3FM van het afgelopen jaar. Vorig jaar mocht Son Mieux de award in ontvangst nemen voor het nummer ‘Multicolor’. Wie de Schaal van Rigter dit jaar in ontvangst neemt, maakt 3FM nog voor de 3FM Awards bekend.

De 3FM Awards zijn via 3FM, 3FM.nl en NPO Luister te volgen. Beelden van de show zijn na afloop terug te vinden op de online kanalen van 3FM. Ga voor meer informatie naar 3FM.nl/awards.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596