Menu
Geplaats op 4 december 2023

DJ Jean start SLAM! Countdown

Elke dag de 100 beste SLAM! hits uit een ander jaar

DJ Jean heeft vanochtend de aftrap gegeven voor de SLAM! Countdown. Tot en met zondag 31 december kunnen luisteraars dagelijks genieten van de 100 beste SLAM! hits uit een ander jaar. Het radiostation telt af van oud naar nieuw, waarbij de muzikale reis vanmorgen is gestart in het jaar 2000 en zal eindigen op oudjaarsdag in het jaar 2023.

Trip down memory lane

SLAM! neemt luisteraars mee in een reis langs de hoogtepunten van bekende artiesten uit de zeroes, waaronder Black Eyed Peas, Daft Punk, Britney Spears, Eminem en Faithless. Daarnaast zullen de eendagsvliegen zorgen voor flink wat oh-ja-momenten, zoals Baha Man met ‘Who Let The Dogs Out’ en Basshunter met ‘Boten Anna’. Elke dag belooft een trip down memory lane te worden met de 100 beste SLAM! hits uit een ander jaar.

Van oud naar nieuw

Het einde van het jaar komt eraan en dat gaan we vieren! We tellen af van het jaar 2000 naar 2023, van oud naar nieuw. We knallen door de speakers met iedere dag de Top 100 van beste SLAM! hits uit een ander jaar. Kortom: SLAM! boost de feestmaand december.

SLAM! Radio Director Martijn Zuurveen over de Countdown

DJ Jean is een icoon uit de Nederlandse (dance)geschiedenis. In de zeroes drukte hij een eigenzinnige stempel op de muziek van toen met hits als ‘Every Single Day’, ‘Lift Me Up’ en ‘Love Come Home’. Bovendien was hij een van de bekendste DJ’s uit de legendarische Amsterdamse club iT.

De SLAM! Countdown is tot en met oudjaarsdag iedere dag -behalve op MixMarathon vrijdag- te horen van 09:00 tot 17:00 uur bij SLAM!

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596