Menu
Geplaats op 7 oktober 2022

Flemming 52 weken in de Top 40

Sinds debuut non-stop in de Nederlandse Top 40

Deze week noteert Flemming de 52e achtereenvolgende week sinds zijn debuut in de Top 40, waarin hij met één of meerdere hits in de lijst heeft gestaan. Dit maakte Domien Verschuuren vandaag bekend aan de 26-jarige zanger in de middagshow bij Qmusic. Op 16 oktober 2021 maakte Flemming Viguurs (26) zijn debuut in de Top 40 met de hit ‘Amsterdam’. Sindsdien is hij niet meer vertrokken uit de meest toonaangevende hitlijst van Nederland.

Wow! Dat is een teken om champagne te drinken! Het is zo bizar. Het gaat allemaal zo snel. Elke dag gebeurt er iets wat zó vet is. En soms is het moeilijk te beseffen wat er allemaal gebeurt!

Flemming, wanneer hij het nieuws hoort

Inmiddels heeft de zanger maar liefst vier Top 40 hits op zijn naam. Na zijn eerste single ‘Amsterdam’ volgde al snel ‘Zij Wil Mij’. Op dit moment bezit hij twee plaatsen in de hitlijst met ‘Automatisch’, op nummer 28 en ‘Terug Bij Af’ met Ronnie Flex, op nummer 18. Flemming is na Davina Michelle de eerste Nederlandse artiest die vanaf zijn debuut een jaar lang onafgebroken in de Top 40 heeft gestaan. Andere artiesten die het ook gelukt is, zij het niet na het debuut, zijn Martin Garrix, Snelle, Armin van Buuren en de Vengaboys.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596