Menu
Geplaats op 13 oktober 2022

Geert (35) wint met Het Geluid van ‘een blusdeken uit de houder trekken’ 51.600 euro

Het geluid eindelijk geraden

Donderdagochtend is Het Geluid van Qmusic geraden door de 35-jarige Geert uit Ten Boer. Hij wist aan Mattie Valk en het hele team van de ochtendshow te vertellen dat het ging om ‘een blusdeken uit de houder trekken’. Geert krijgt van de radiozender €51.600 uitgekeerd.

“Nee dat meen je niet! Ik sta helemaal te trillen. En mijn collega’s en baas luisteren als het goed is ook allemaal mee!”, roept de overdonderde Geert wanneer Mattie hem vertelt dat zijn antwoord goed is. Na de vierde hint wist Geert het zeker. in doos 1 zat een pittig stuk cake en in doos 2 een pak melk. Hierna opperde Mattie dat de melk vast bedoeld is om de boel af te blussen. Het geldbedrag krijgt een mooi doel: een eerste stap in de richting van een nieuwe woning.

Bekijk hier de oplossingsvideo en het winmoment van Geert in de ochtendshow van Qmusic.

Het heeft meer dan 10 weken en 491 foute antwoorden geduurd voordat het winnende geluid vandaag is geraden. Vanaf maandag 19 september werd er elke maandag om 08:30 in de ochtendshow met Mattie en Marieke een officiële hint van de Jury gegeven. In totaal zijn er maar liefst vier hints uitgedeeld.

Bekijk hier de eerste, tweede, derde en vierde hint.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596