Menu
Geplaats op 2 augustus 2022

Het Geluid is terug

Nieuwe SuperRonde

Maandag 1 augustus start de nieuwe editie van het populairste radiospel van Nederland: Het Geluid. Een bijzonder element dit jaar is een nieuwe invulling van de SuperRonde, waarbij de luisteraar een verdubbelaar in kan zetten. Kai Merckx speelt aanstaande maandag voor het eerst Het Geluid.

SuperRonde

De SuperRonde heeft een geheel nieuwe invulling. Dit keer krijgt de luisteraar in de SuperRonde een verdubbelaar. Die verdubbelaar houdt in dat de luisteraar moet kiezen: óf twee pogingen om Het Geluid te raden óf twee keer zoveel prijzengeld als het antwoord goed is. Vorige edities werd de SuperRonde op een vast moment gespeeld, dit jaar is het moment een grote verrassing. Als het SuperRonde-alarm gaat, betekent dat de eerstvolgende ronde de SuperRonde is. De vraag is dan: verdubbelt de luisteraar zijn of haar kansen of het geldbedrag?

Net als voorgaande jaren begint het spel met een startbedrag van 2.500 euro en wordt de oplossing per fout antwoord 100 euro meer waard. Elk uur mag een luisteraar een poging wagen om te raden wat Het Geluid is.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596