Menu
Geplaats op 13 mei 2024

Hilarische start van De Lach van 10: Mala uit Amersfoort heeft de meest aanstekelijke lach van Nederland

De Lach van 10 Award voor Mala

De Amersfoortse Mala heeft officieel de meest aanstekelijke lach van Nederland, zo maakte Gerard Ekdom vanmorgen bekend in Ekdom in de Morgen op Radio 10. Mala won De Lach van 10 Award én een mooi geldbedrag. Met de uitreiking van De Lach van 10 Award geeft de gezelligste radiozender van Nederland ook het startschot aan ‘De Lach van 10’: een actie waarbij luisteraars met het raden van de lach van een bekend persoon kans maken op een almaar groeiende jackpot. ‘De Lach van 10’ wordt gespeeld tot en met 31 mei.

Meimaand Lachmaand
De hele maand mei is ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ hét motto van Radio 10 en onder dat motto ging Radio 10 de afgelopen twee weken op zoek naar de persoon wiens lach iedereen mee laat gieren. Mala werd opgegeven door haar vriendin Stanny en bleek de gelukkige winnaar: “Ik sta heel positief in het leven en ik heb heel veel lol. Ik zie overal de humor van in”, vertelt ze in Ekdom in de Morgen. Die positiviteit levert haar nu eeuwige roem én een mooi geldbedrag op.

De Lach van 10
Mala, kersverse koningin van de lach, gaf vanmorgen ook direct het startschot voor een nieuwe editie van het radiospel ‘De Lach van 10’, waarin luisteraars de lach van een bekend persoon moeten raden. Door de lach te herkennen maken luisteraars kans op de jackpot, die bij elk fout antwoord meer waard wordt.

‘De Lach van 10’ is tot en met vrijdag 31 mei iedere werkdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur te horen op Radio 10 – met uitzondering van maandag 20 mei, Tweede Pinksterdag. Meespelen kan via de vernieuwde app. De jackpot van ‘de Lach’ begint steeds met €2.000,- en wordt bij ieder fout antwoord verhoogd met €200,-.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596