Menu
Geplaats op 20 november 2023

Ingrid Jansen versterkt ochtendshow radiostation 100% NL

Radiostation 100% NL verwelkomt een nieuw en stralend gezicht: Ingrid Jansen

Vanaf vandaag neemt Ingrid Jansen de rol van sidekick op zich naast Giorgio Hokstam in de dagelijkse uitzending van Goedemorgen 100% NL. Met haar veelzijdige achtergrond als presentatrice, danseres en radio-dj zal Ingrid Jansen een waardevolle toevoeging zijn aan de vertrouwde ochtendroutine van de 100% NL luisteraars. Vanaf maandag 20 november zullen Giorgio Hokstam en Ingrid Jansen iedere werkdag van 06.00 tot 10.00 uur te beluisteren zijn als dynamisch duo.

In de afgelopen weken heb ik in het diepste geheim intensief getraind om vanaf maandag 20 november volledig in mijn nieuwe (vroege) routine te zitten! Samen met Giorgio ga ik de luisteraars van 100% NL iedere werkdag een positieve start van de dag bezorgen. En natuurlijk ben ik er ook om vrouwelijk tegengewicht te gaan geven. Ik heb er onwijs veel zin in.

Ingrid Jansen deelt haar enthousiasme over haar nieuwe rol bij 100% NL

Goedemorgen 100% NL krijgt nieuwe dimensie

Sinds februari 2023 heeft Giorgio Hokstam de leiding over Goedemorgen 100% NL. De toevoeging van Ingrid Jansen als sidekick van de ochtendshow werd met veel enthousiasme ontvangen door de luisteraars vanmorgen. De veelzijdige achtergrond van Ingrid Jansen haar en levendige persoonlijkheid beloven een waardevolle aanvulling te zijn op de vertrouwde ochtendroutine van de luisteraars.

Vraag maar raak

Radiostation 100% NL nodigt haar luisteraars uit om Ingrid Jansen beter te leren kennen door de komende tijd vragen in te sturen via de 100% NL app. Ingrid zal persoonlijk alle vragen beantwoorden, en de meest interessante vragen zullen live in de uitzending behandeld worden.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596