Menu
Geplaats op 4 januari 2024

JOE verwelkomt Toine van Peperstraten met nieuw programma

JOE kondigt vandaag een nieuw hoofdstuk aan voor de radiozender

Toine van Peperstraten gaat wekelijks programma maken op JOE. Hij is vanaf vrijdag 12 januari elke vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur te horen met het programma ‘Top 40 Nummer 1 Hits’. Ook Kimberley Dekker, Edwin Noorlander en Ingrid Perez krijgen een plek in de vaste programmering van JOE.

We zijn trots dat ook Toine voor JOE heeft gekozen en iedere vrijdag de Top 40 Nummer 1 Hits gaat presenteren. Je kent de nummer 1 hits allemaal en dus het ideale programma om je weekend te starten. Wederom een bewijs van de ambitie van JOE, 2024 wordt een prachtig jaar.

Zendermanager Iwan Reuvekamp

Ik heb enorm veel zin om elke week het weekend in te luiden met de luisteraar. Samen duiken we elke vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur in de schatkist van de muziekgeschiedenis met ‘Top 40 Nummer 1 Hits’.

Toine van Peperstraten

Kimberley Dekker & Edwin Noorlander vaste plek in de programmering van JOE

Ze begonnen tijdens de opstartfase op JOE en dat beviel zo goed dat Kimberley Dekker en Edwin Noorlander een eigen programma krijgen in de vaste programmering. Kimberley maakt op dit moment de ochtendshow en als Coen Swijnenberg en Sander Lantinga starten, verhuist zij naar de middag van 13.00 tot 16.00 uur. Hiermee begint ze aan een nieuw avontuur bij JOE en laat ze Qmusic achter zich. Edwin Noorlander blijft zowel op Qmusic als JOE te horen en neemt uiteindelijk van maandag t/m donderdag het tijdslot 19.00 tot 22.00 uur voor zijn rekening. Ingrid Perez zal iedere vrijdag, na de Top 40 nummer 1 hits, te horen zijn tussen 18.00 en 20.00 uur. Hiermee is de programmering doordeweeks compleet. Daniel Smulders zal in de toekomst één van de vaste stemmen in het weekend van JOE worden. Tot die tijd blijft de radiozender in het weekend non-stop tijdloze hits uit de jaren 70, 80 en 90 draaien.

Nieuwe start in het nieuwe jaar met Kai Merckx en Dennis Ruyer

Vlak na de lancering van JOE afgelopen september werd Dennis Ruyer als eerste naam in de vaste programmering bekendgemaakt. Hij is vanaf maandag 15 januari te horen op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur. Ook radio-dj Kai Merckx trapt in het nieuwe jaar af met zijn eigen programma op JOE. Hij presenteert vanaf 26 februari elke maandag t/m donderdag de middagshow tussen 16.00 en 19.00 uur.

JOE is een van de radiozenders van DPG Media en is sinds de nieuwe frequentieverdeling in september 2023 landelijk te horen. JOE wordt al goed beluisterd en is al een tijdje de zesde best beluisterde zender van het land.

Credits foto: Sander Koning / JOE

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596