Menu
Geplaats op 31 oktober 2023

Joost Swinkels nieuw in de vooravond op Qmusic

De avondshow met Joost Swinkels is vanaf 2 januari 2024 elke maandag t/m donderdag tussen 19.00 en 22.00 uur te horen op Qmusic

Qmusic-dj Joost Swinkels gaat vanaf het nieuwe jaar de avondshow van 19.00 tot 22.00 uur presenteren op Qmusic. Joost neemt hiermee het stokje over van Kai Merckx, die de middagshow van de nieuwe radiozender JOE gaat presenteren. Een mooie stap voor Joost, die vandaag ook viert dat hij precies 8 jaar te horen is op Qmusic.

Joost kwam binnen als een groot talent en heeft de afgelopen acht jaar bewezen een sterke vaste waarde voor Qmusic te zijn. Hij leeft voor de muziek van Q en staat altijd in goed contact met luisteraars. Ook schuwt hij het niet om persoonlijke dingen te delen. We zijn heel blij dat Joost na de middagshow met Domien de avond inluidt op Qmusic.

Roland Snoeijer, programmadirecteur radio DPG Media

8 jaar op Qmusic

De 26-jarige Joost Swinkels begon in 2015 als jong talent in het Q-college, het interne opleidingstraject van Qmusic, en heeft zich sindsdien bewezen als een uitzonderlijk radiomaker. In de afgelopen acht jaar bij Qmusic heeft Joost zich ontwikkeld tot een gevestigde naam binnen de programmering met de late avondshow waar hij al jaren elke maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 uur te horen is. Hiernaast won hij in 2018 de prestigieuze Marconi Award voor aanstormend talent.

Naast zijn radiowerk bracht Joost dit jaar, in samenwerking met AD, de persoonlijke podcast ‘Liefs, papa Piet’. Een project van en voor Joost zelf, ontstaan uit een sterk verlangen: zoveel mogelijk te weten komen over zijn vader, die op zijn vijfde uit zijn leven verdween. De podcast is genomineerd voor een Dutch Podcast Award 2023.

Joost presenteert sinds kort ook de ‘Worldwide Club 20’ op Qmusic. Deze hitlijst biedt een overzicht van de grootste internationale clubhits, samengesteld in samenwerking met de Stichting Nederlandse Top 40. De Worldwide Club 20 wordt op zaterdagavond uitgezonden van 22.00 tot 00.00 uur, direct na het programma van Kris Kross Amsterdam.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596