Menu
Geplaats op 27 oktober 2023

Kai Merckx elke vrijdag te horen in ochtendshow van Mattie & Marieke op Qmusic

Veranderingen in ochtendshow Qmusic

Kai Merckx is vanaf aanstaande vrijdag elke week te horen naast Mattie Valk in de ochtendshow van Qmusic. De dj kondigde onlangs aan over te stappen naar radiozender JOE om daar de middagshow te gaan maken. Op deze manier blijft hij ook te horen op zusterzender Qmusic. Dit is zojuist bekendgemaakt in de ochtendhow.

Als ik een favoriete radiocollega mag noemen naast Marieke, dan is het wel Kai. Daarnaast is het ook een ontzettende goede radiomaker en ik heb hier veel veel zin in omdat ik denk dat…

Mattie Valk vertelt

…Wij elkaar enorm aanvullen. Ik vind het leuk dat ik op deze manier ook nog een beetje bij Qmusic te horen blijf en een grote eer dat ik op vrijdag de stoel van Marieke mag warmhouden. Ik heb er zin in.

vult Kai Merckx aan

Marieke Elsinga, die haar werk bij Qmusic combineert met televisiewerk voor RTL, is vier dagen te horen in de ochtendshow. Haar vrije dag verplaatst met de komst van Kai van de woensdag naar de vrijdag. Kai is vanaf het nieuwe jaar van maandag tot en met donderdag te horen op JOE en op vrijdagochtend bij Q. De vrijdagavondshow ‘Kai, Tom & Bram’ is vanavond voor het laatst. Die show gaat verder als duo-show met Tom van der Weerd & Bram Krikke.

Kai Merckx (32) kenmerkt zich door zijn humoristische en entertainende manier van radio maken. In april 2014 werd hij als winnaar uitgeroepen van het Q-college, het interne opleidingstraject van Qmusic. Hierna begon hij met radiomaken in de nacht, maar kreeg hij al snel een mooi tijdslot in de doordeweekse programmering. Sinds 2016 is hij de vaste vervanger van de ochtendshow ‘Mattie & Marieke’. Ook werd hij meerdere keren opgesloten in de Q-escape room, was hij hulpsint ‘SinterKai’ en maakte hij afgelopen zomer een zomerhit ‘Wat zijn we lekker weg’. Naast radio sprak hij ook een stem in van de Nederlandse versie van ‘The Incredibles 2’. Kai ontving in 2022 de AD Mediaprijs voor ‘meest ondergewaardeerde radiomaker van Nederland’. Samen met zijn vriendin Corien heeft hij een zoontje genaamd Guus.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596