Menu
Geplaats op 8 september 2022

Kraantje Pappie voor Radio 538

Nieuwe serie

Vanaf vandaag schittert Kraantje Pappie in ‘Home of Hits’, een nieuwe serie van Radio 538 waarin Kraantje langsgaat bij artiesten thuis. In het nieuwe videoformat geven bekende Nederlandse artiesten als Snelle, Bizzey, Flemming en een special guest een tour door hun huis, terwijl ze ondertussen vertellen welke hits er in de woning terug te vinden zijn. Welke hit is er ontstaan in de tuin? En welke hit is er bedacht tijdens het afwassen?

‘Home of Hits’ onthult muzikale geheimen en geeft de kijker een exclusief inkijkje in hoe het er bij artiesten thuis aan toe gaat. De hits en herinneringen stapelen zich op en zo ontstaat er een verrassende muzikale route door het huis. De afleveringen van ‘Home of Hits’ verschijnen vanaf vandaag om de week op donderdag om 16.00 uur op het YouTube-kanaal van Radio 538.

Toen Radio 538 mij vroeg wat ik nou echt vervelend vond bij mezelf, maar wel leuk vond om bij anderen te doen wist ik het gelijk: inbreuk op mijn privacy. En zo werd het 538-format ‘Home of Hits’ geboren. Lekker ontspannen lullen met je vrienden over van alles terwijl er een camera op je giechel staat, heerlijk!

Kraantje Pappie
Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596