Menu
Geplaats op 29 augustus 2022

Kris Kross Amsterdam en Lost Frequencies krijgen eigen programma

Op zaterdagavond bij Qmusic

Qmusic komt vanaf zaterdag 10 september met een geheel nieuwe zaterdagavondprogrammering. Daarin is een belangrijke rol weggelegd voor Kris Kross Amsterdam, dat hun eerste eigen programma krijgt op Qmusic. Ook Felix De Laet, beter bekend als de internationale top-dj Lost Frequencies krijgt zijn eigen show op de grootste radiozender van Nederland.

Met Kris Kross Amsterdam halen we een van de meest succesvolle club- en festivalacts en Top 40-artiesten in één binnen. Ook de internationale top-dj Lost Frequencies krijgt zijn eigen programma op de grootste zender van Nederland. Verder zorgen Qmusic-dj’s Domien, Menno en Tom voor dé dance-avond voor luisteraars op zaterdag.

Roland Snoeijer, programmadirecteur Qmusic

Een eigen vaste radioshow hebben is een droom die uitkomt. En waar kan dat beter dan op de grootste zender die ook nog eens de Top 40 uitzendt? Verwacht een energiek uur vol met hits van toen en nu, Kris Kross door elkaar en een persoonlijke touch die je alleen hier op Q hoort!

Sander Huisman, Kris Kross Amsterdam

Ik heb heel veel zin om voor Qmusic aan de slag te gaan en de beste dancehits elke zaterdagavond door de boxen van de luisteraars in heel Nederland te laten schallen.

Felix de Laet, Lost Frequencies-dj

De nieuwe programmering:

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596