Menu
Geplaats op 5 oktober 2023

Kris Kross Amsterdam verlengt contract bij Qmusic en primeurt nieuwe single ‘Stay’

De mannen van Kris Kross Amsterdam blijven de komende jaren te horen op de zaterdagavond van Qmusic

Het bekende dj-trio Kris Kross Amsterdam, bestaande uit Jordy Huisman, Sander Huisman en Yuki Kempees, is niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Naast het maken van hitsingles hebben ze elke zaterdagavond hun eigen show op Qmusic tussen 21:00 en 22:00 uur. Een energiek uur vol hits met een unieke touch van Kris Kross Amsterdam. Het drietal blijft de komende jaren op de zaterdagavond te horen op Qmusic.

Nieuwe single ‘Stay’

Tijdens de Q-middagshow onthulden de heren ook hun nieuwste single, ‘Stay’, een samenwerking met Conor Maynard en SERA. Eerder scoorde Kris Kross Amsterdam met Conor Maynard al drie Top 40 hits waaronder, ‘Are You Sure’ en ‘Early in the Morning’. SERA brak in 2021 door met haar debuutsingle ‘Only Us’ en heeft inmiddels al vier Top 40 hits op haar naam.

Kris Kross Amsterdam

De mannen van Kris Kross Amsterdam scoren hit na hit met hun typerende sound. Met nummers als ‘Vluchtstrook’, Hij is van mij’, ‘Whenever’ en ‘How You Samba’ heeft Kris Kross Amsterdam de afgelopen jaren maar liefst elf keer de top 10 en zelfs 8 keer de top 3 van de Top 40 bereikt. Ze staan bekend om hun spraakmakende samenwerkingen met artiesten, onder wie Antoon, Sigourney K, Tino Martin en zelfs de Amerikaans-Jamaicaanse rapper Shaggy. Met hem namen ze het nummer ‘Early In The Morning’ op.

Kris Kross Amsterdam op de Qmusic Top 40 Awards 2023. Credits: Vincent van Dordrecht

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596