Menu
Geplaats op 17 mei 2024

Lex Gaarthuis en Gijs Staverman nieuwe presentatoren ochtend- en middagshow van Radio 10


 Gloednieuwe ochtend-, middag- en weekendprogrammering

Met trots presenteert Radio 10 vandaag een gloednieuwe ochtend-, middag- en weekendprogrammering. Vanaf 3 juni presenteert Lex Gaarthuis de ochtendshow van 06:00 tot 10:00 uur, samen met sidekick Luuk van den Braak en nieuwslezer Marrit de Vries. Een maand later, op 1 juli, start Gijs Staverman in de middag van 16:00 tot 19:00 uur. Met de komst van Gijs naar het team van 10 en de nieuwe invulling van de populaire radioslots blijft het radiomerk stevig doorbouwen aan de profilering van de zender. Het programma Somertijd met Rob van Someren zal een belangrijke pijler in het weekend zijn voor Radio 10 en verhuist naar de zaterdag- en zondagmiddag van 12:00 tot 15:00 uur.

Gaarthuis heeft een lange staat van dienst bij Radio 10. Acht jaar geleden liet hij de luisteraars van Radio 10 al met het goede been uit bed stappen met zijn eigen ochtendshow ‘Goeiemorgen Lex’. Hierop volgden de shows ‘Laat Met Lex, ‘De 10 van…’ en de huidige show ‘Is Het Al Weekend?!’ waar Lex te horen is samen met co-host Luuk van den Braak. Ook is hij momenteel al de vaste vervanger voor de ochtendshow op Radio 10.  

Ik kijk er naar uit om samen met Luuk en Marrit de Radio 10 Ochtendshow te voorzien van een lach, een stevige dosis nuchterheid én natuurlijk een enorme bak grootste hits aller tijden!

Gaarthuis

Staverman presenteert al ruim 30 jaar verschillende programma’s op de landelijke radio, waar hij onder andere te horen was op Veronica, Yorin, Qmusic en Radio 2. Met hem haalt Radio 10 een dj binnen met een groot hart voor – en veel kennis van muziek. Staverman sluit daarmee naadloos aan op het profiel van de zender.

Soms krijg je een kans uit 10 duizenden en dan grijp je die met beide handen aan! De middagshow op Radio 10 is een avontuur waar ik vol enthousiasme voor ga. Radio 10 is een prachtig radiostation met een fantastisch dj-team en super enthousiaste luisteraars. Ik ben heel trots dat ik daar onderdeel van mag worden en ik heb er enorm veel zin in!

Staverman

Somertijd met Rob van Someren gaat verhuizen naar het weekend. Het programma is vanaf juli iedere zaterdag en zondag te horen van 12:00 tot 15:00 uur.

Met deze nieuwe programmering voldoen we nog meer aan de wensen en luisterbehoefte van onze luisteraars. We willen onze luisteraars vermaken, een positieve sfeer creëren en een gevoel van verbondenheid en herkenning bieden met natuurlijk de grootste hits aller tijden en vertrouwde dj’s. Met Lex Gaarthuis in de ochtend, het onmiskenbare positieve geluid van Gijs Staverman in de middag en de grappen en grollen van Rob van Someren en zijn team van Somertijd op zaterdag en zondag, is Radio 10 iedere dag van de week het gezelligste station van Nederland!

Dave Minneboo, creatief directeur Radio 10
Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596