Menu
Geplaats op 29 juni 2024

NPO 3FM maakt nieuw talent bekend: Lenny Monsou

Monsou ontvangt de titel na tour met voormalig 3FM Talent S10

De Nederlandse artiest en singer-songwriter Lenny Monsou is uitgeroepen tot 3FM Talent. Dat werd bekendgemaakt tijdens de Avondvrijdagshow gepresenteerd door 3FM-dj’s Jamie Reuter en Olivier Bakker (PowNed). Monsou tourde afgelopen maanden mee als het voorprogramma van S10, die zelf 3FM Talent was in 2020. Artiesten die tot 3FM Talent worden benoemd staan op het punt van doorbreken en kunnen rekenen op uitgebreide support van de zender.

Acts als Claude, Goldband, S10, Froukje en Meau gingen Lenny Monsou voor. Momenteel maken Anna Rose Clayton, Adriaan Persons en Roxy Dekker deel uit van het traject dat 3FM in het leven heeft geroepen om de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse artiesten allround te steunen. Zo is de muziek van Lenny Monsou de komende tijd veelvuldig te horen op 3FM, is hij regelmatig in de studio voor live-optredens en vind je hem op de online- en social kanalen van 3FM.

Muzikale bagage

Lenny Monsou is een jong talent met een enorme muzikale bagage. Hij groeide op in een muzikaal gezin en startte op zijn vijftiende aan de Herman Brood Academie. In januari stond Monsou met een volledige show op Eurosonic Noorderslag, nog zonder een nummer uitgebracht te hebben. Hij trad op alsof hij al decennia op het podium staat. In korte tijd vormde hij een sterke band en team om zich heen en momenteel tourt hij mee met S10, voor wie hij het voorprogramma verzorgt. Afgelopen vrijdag deed hij zijn grootste show tot nu toe in het Zuiderpark in Den Haag. Als kers op de taart werd hij na dat optreden verrast met zijn benoeming tot 3FM Talent.

“Gigantisch onder de indruk”

3FM-dj Olivier Bakker is groot fan sinds hij met zijn nieuwe track ‘Telephone’ in de 3FM Live Box stond.

Een multi talent uit een muzikaal nest. Al sinds zijn tiende bezig met eigen muziek maken en produceren leidt tot een sound die nu al zo volmaakt klinkt. Sinds de eerste draaibeurt van zijn debuutsingle in mijn 3FM-programma VoorAan ben ik al gigantisch onder de indruk. En die indruk werd alleen maar indrukwekkender toen hij recent bij ons live speelde in de 3FM-livebox. Naast een geweldige liedjesmaker is hij namelijk ook een insane goede performer!

zegt Olivier Bakker

De stijl van Lenny Monsou is uniek in het Nederlandse talentencircuit van dit moment: glamrock/new-romantic met een hitgevoelige ondertoon. Denk aan invloeden als T-Rex, David Bowie of Duran Duran, maar ook een mix van hedendaagse varianten van Harry Styles of The 1975. Wat 3FM betreft is het een kwestie van tijd voordat iedereen het over hem zal hebben.

Over 3FM Talent

3FM Talent richt zich op niet te missen up-and-coming acts uit Nederland. Ze hebben al meters gemaakt en staan op het punt voor een groter publiek door te breken. 3FM helpt 3FM Talent-acts door ze langere tijd op allerlei manieren op de voet te volgen. Zo wordt hun muziek gedraaid op 3FM en komen ze regelmatig langs in de 3FM-studio. Via de programma’s en op de 3FM online- en social-kanalen leer je de 3FM Talent-acts nog beter kennen. Ook mogen ze niet ontbreken op evenementen als 3FM Serious Request of de 3FM Awards. Recente 3FM Talents waren onder anderen Son Mieux, Meau, Claude, Froukje, Rondé, Goldband en S10.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596