Menu
Geplaats op 5 september 2022

NPO 3FM maakt programmering compleet

Ivo van Breukelen, Nellie Benner en meer

De programmering op NPO 3FM is compleet. Ivo van Breukelen is vanaf 1 november iedere werkdag van 13.00 tot 16.00 uur te horen met zijn nieuwe middagprogramma op 3FM. Het middagduo is ook gevormd met de komst van Nellie Benner, zij presenteert de show samen met Barend van Deelen vanaf 3 oktober. Jaimy de Ruijter keert terug bij de publieke omroep en komt het dj-team versterken in de avond. Hij is ook vanaf 3 oktober te horen van 19.00 tot 21.00 uur. Ook Vincent Reinders, Veronica van Hoogdalem en Justin Verkijk zijn binnenkort te horen op 3FM.

Verdieping met een eigen geluid bieden en daarnaast toegankelijk zijn voor een groter publiek is de missie van 3FM. Met deze radiotalenten is ons team compleet. Zowel Ivo, Jaimy, Justin, Nellie, Veronica als Vincent voegen stuk voor stuk iets unieks toe aan de programmering. Rob en Wijnand brengen dat unieke geluid vanaf maandag 12 september met de nieuwe ochtendshow, ook daar kijk ik heel erg naar uit.

Menno de Boer, zendermanager 3FM

De avond op 3FM

Een vinger aan de pols in de club- en festivalcultuur. Veel nieuwe muziek, opkomende artiesten en alles wat er speelt in festivalland krijgt volop aandacht in de nieuwe vooravond en late avond van 3FM. Jaimy de Ruijter trapt de avond af van 19.00 tot 21.00 uur op maandag tot en met donderdag. Olivier Bakker en Jamie Reuter nemen het stokje op vrijdag over. Gevolgd door 3voor12 Radio op maandag tot en met donderdag. Vanaf maandag 18 september presenteren de nieuwe gezichten Vincent Reinders en Veronica van Hoogdalem ‘Wat Anders’, een genre-overstijgend programma van Omroep ZWART dat veel aandacht zal besteden aan beatsculture. Justin Verkijk presenteert vanaf 1 januari op 3FM.  

Sophie Hijlkema en Mart Meijer nieuw duo in het weekend

De vroege zaterdag- en zondagochtend beginnen goed met het nieuwe 3FM-duo Sophie Hijlkema en Mart Meijer. Vaste waarden Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen nemen het stokje over van 12.00 tot 14.00 uur, gevolgd door Olivier Bakker van 14.00 tot 16.00 uur en Yoeri Leeflang met op zaterdag van 16.00 tot 19.00 uur ‘De Verlanglijst’. Aansluitend is ‘Vera On Track’ met Vera Siemons te horen tot 21.00 uur. Nieuw is het programma van Vincent Reinders met Veronica van Hoogdalem van 00.00 tot 01.00 uur op zondag.

Kijk voor het volledige programma op de website van 3FM.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596