Menu
Geplaats op 29 mei 2024

Qmusic-dj’s Mattie & Domien maken samen de ochtendshow vanuit Parijs

Qmusic tijdens de Olympische Spelen

Qmusic heeft zojuist bekendgemaakt dat de DJ’s Mattie Valk en Domien Verschuuren samen de ochtendshow gaan maken tijdens de Olympische Spelen in Parijs. Elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur en in het weekend tussen 12.00 en 15.00 uur maken zij tijdens de Spelen live radio en zijn zij voor alle Oranjefans de oren en ogen in Parijs. Met deze programmering brengt Qmusic luisteraars tijdens de Olympische Spelen dicht bij de sport, de sporters en de fans.

Qmusic bundelt krachten
Als grootste zender van Nederland is Qmusic dé mediapartner van TeamNL en zendt haar ochtendshow tijdens de Olympische Spelen live uit vanuit Parijs. Nadat Marieke Elsinga eerder dit jaar bekendmaakte dat zij deze zomer haar tweede kindje verwacht, werd ook duidelijk dat zij Mattie Valk daardoor niet kan vergezellen in Parijs. Met Mattie & Domien als tijdelijk radioduo, bundelt Qmusic de krachten van haar succesvolle ochtend- en middagshow en doen de heren samen verslag van de sportprestaties van TeamNL en de sfeer in de Franse hoofdstad.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met Domien verslag te doen van de sportprestaties van TeamNL in Parijs. We zitten met onze studio midden in het kloppende hart van het TeamNL Huis, waar we samen met de Oranjefans juichen voor de sport en de sporters.

Mattie Valk

Ik vind het fantastisch dat ik Mattie mag vergezellen in Parijs en de ogen en oren mag zijn voor onze luisteraars. De sporters van TeamNL gaan ongetwijfeld fantastische prestaties neerzetten, waar we in Parijs uitgebreid bij stilstaan, maar vooral ook de verhalen achter de prestaties delen.

Domien Verschuuren

De weg naar Parijs
Voor het zover is, warmen Mattie & Marieke in aanloop naar de Olympische Spelen Nederland de komende weken op voor het grootste sportevent van het jaar. Samen met Luc van de sportredactie bespreken ze al het nieuws over de Spelen in Parijs en laten ze luisteraars alvast kennis maken met de sporten én sporters van TeamNL.

Al het nieuws met betrekking tot de aanwezigheid van Qmusic tijdens de Olympische Spelen in Parijs is te volgen via updates op de radio, Qmusic.nl, de Qmusic-app en de sociale media van de zender.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596