Menu
Geplaats op 12 mei 2022

Qmusic geeft een luisteraar een compleet eigen festival

De actie

Een gelukkige luisteraar van Qmusic maakt binnenkort kans om zijn of haar eigen festival te winnen. Het festival zal de naam van de luisteraar dragen en plaatsvinden op vrijdag 27 mei. De eerste act is al bekend: Chef’Special komt voor de winnende luisteraar en alle andere festivalbezoekers optreden.

Bij Qmusic weten ze wel hoe ze een feestje kunnen bouwen. Met vele jaarlijkse concerten in the Qube, de Top 40 Awards en de Foute Party met jaarlijks 40.000 bezoekers, brengt de radiozender het feest naar de luisteraar. En nu doet de zender er zelfs nog een schepje bovenop: een luisteraar maakt kans om zijn of haar eigen festival met een klinkende line-up te winnen. Chef’Special is de eerste act die voor die dag bekend is, de overige artiesten en dj’s worden later bekendgemaakt.

Nu alles weer open is, willen we extra veel leuke feestjes organiseren. En wat is er nou leuker dan het hebben van je eigen festival? Daarom geven we een luisteraar een geweldige dag, met een fantastische line-up aan artiesten.

Domien Verschuuren, Qmusic-dj

We willen nog niet te veel weggeven, maar we beloven dat het één grote verrassing wordt waarbij je op het festival écht niet om de winnaar heen kunt. Die winnaar mag ook een hele bus vullen met vrienden en familie.

Mattie Valk, Qmusic-dj

Luisteraars kunnen winnen door zichzelf via Qmusic.nl op te geven. Horen ze tussen 16 en 20 mei hun voor- en achternaam op de radio, moeten ze binnen 20 minuten terugbellen om kans te maken.  De finale vindt live plaats bij Kai, Tom en Bram op 20 mei. Het festival zelf is de week erop, op vrijdag 27 mei. Overige luisteraars kunnen in die week tickets winnen.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596