Menu
Geplaats op 28 augustus 2022

Qmusic op het Grootste Zomerfeest van Nederland

3 september een uitzending in Scheveningen

De zomer dat alles weer mag wordt groots gevierd tijdens het Grootste Zomerfeest van Nederland. Zaterdag 3 september vindt op het strand van Scheveningen de eerste editie plaats met een groot aantal Nederlandse topartiesten. Qmusic maakt deze dag live radio vanaf het strand.

Tijdens het zomerfeest, dat gepresenteerd wordt door Domien Verschuuren, treden onder anderen Snelle, Meau, Flemming, Antoon, Kraantje Pappie en Guus Meeuwis op. Daarnaast maken de Qmusic-dj’s, waaronder Tom & Bram en Joey van der Velden vanaf 12:00 ’s middags tot 24.00 uur ’s nachts hun programma’s. Dit doen ze vanuit een speciale studio op het Scheveningse strand. Luisteraars van Qmusic maken van maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 september kans op tickets.

Het is niet de eerste keer dat Qmusic vanaf een externe locatie live radio maakt. Zo was de radiozender deze zomer drie dagen live te horen vanaf Tomorrowland, was er tijdens Koningsdag een live-uitzending vanaf Paleis Noordeinde, zonden Mattie en Marieke eerder uit vanaf een bouwplaats en Domien vanaf een tropisch zwemparadijs.

Het Grootste Zomerfeest van Nederland is een samenwerking van Live on the Beach, Qmusic, de gemeente Den Haag en de ondernemers van Scheveningen.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596