Menu
Geplaats op 26 augustus 2022

Radio 538 breidt danceprogrammering uit

Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano en Afrojack weer terug

Radio 538 breidt per september haar danceprogrammering op vrijdag- en zaterdagavond verder uit. De radiozender voegt hiervoor Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano en Afrojack aan het dance dj-team toe, waar ook David Guetta, Lucas & Steve, Martin Garrix en Tiësto onderdeel van zijn. Met de uitbreiding heeft Radio 538 alle grote namen uit de Nederlandse dance-industrie aan zich verbonden.

Programmering vrijdagavond

Programmering zaterdagavond

Na twee coronajaren en een eerste festivalzomer als vanouds, genieten we meer dan ooit van dance dat onlosmakelijk verbonden is aan Radio 538. De grootste dance-dj’s van Nederlandse bodem horen op ons station, dat dance ademt met onder andere ‘Dance Department’, de ‘538 Dance Smash’ en speciale programmering tijdens ADE. Daarom kan ik eigenlijk maar één ding zeggen: Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano en Afrojack: welkom thuis!

Dave Minneboo, Creative Director Talpa Network, Radio

Heel bijzonder om weer terug te keren bij de zender waar onze radiocarrière ooit begonnen is. En om elke vrijdagavond van 22.00 uur tot 00.00 uur in te mogen vullen, is natuurlijk fantastisch. We hebben superveel zin om er met het 538-team een waanzinnige show van te maken.

Sunnery James & Ryan Marciano

Ook Afrojack is blij: “Ik ben trots op het partnership tussen WALL en mij met Radio 538; hét thuishonk van dance op de Nederlandse radio.” Armin van Buuren zegt:  “Al járen ben ik groot fan van ‘Dance Departement’, dus toen de kans voorbij kwam om dit programma in samenwerking met het 538-team te gaan maken, kon ik niet weigeren. Het is altijd al mijn ambitie geweest een dance radioprogramma te maken waarbij de allernieuwste dancemuziek te horen is in alle verschillende genres. Ik kijk uit naar de eerste aflevering en hoop alle 538-luisteraars ook!

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596