Menu
Geplaats op 5 januari 2024

Radio-dj Jorien Renkema stapt over naar Qmusic en maakt eigen programma

Jorien Renkema is vanaf maart te horen op zaterdag en zondag van 7.00 tot 9.00 uur

Qmusic verwelkomt in het nieuwe jaar Jorien Renkema als dj in de programmering. Ze maakt vanaf zaterdag 2 maart haar eigen programma op zaterdag- en zondagochtend. Jorien was de afgelopen jaren te horen op NPO Radio 3FM.

Met Jorien halen we een veelzijdig radiotalent in huis. Jorien staat voor feel good radio en heeft altijd de juiste connectie met luisteraars. Haar manier van radio maken past perfect bij Qmusic en we zijn dan ook heel blij dat ze binnenkort te horen is in het weekend van Qmusic.

Roland Snoeijer, programmadirecteur Qmusic

Ik heb heel veel zin om bij zo’n mooi, positief station te komen werken en ik hoop dat ik een goede, enthousiaste toevoeging ben aan het team.

Jorien Renkema

Na een aantal jaar ervaring op te doen bij lokale omroepen, nam Jorien Renkema (33) in 2014 deel aan de 3FM Radio-dj-school, tegenwoordig de NPO Campus. Hierna kreeg zij al snel een eigen programma in de nacht. Op dit moment is ze elke werkdag te horen tussen 10.00 en 13.00 uur met haar programma ‘Het Betere Werk’. Ook presenteerde ze al eens het jaarlijkse Radiogala en werd ze opgesloten in het Glazen Huis voor de actie Serious Request.

Weekend op Qmusic compleet

Gisteren werd bekendgemaakt dat Kimberley Dekker definitief de overstap maakt van Qmusic naar de radiozender JOE. Haar tijdelijke vervanger Vincent Pronk blijft vast te horen op Qmusic op de late zondagavond. Daarnaast blijft Edwin Noorlander als vaste vervanger te horen op Qmusic. Met de komst van Jorien en het nieuwe programma van Vincent Pronk is de weekendprogrammering van Qmusic weer compleet.

De hele programmering per maart 2024

Maandag-donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596