Menu
Geplaats op 9 februari 2024

Radio Veronica stuurt luisteraars de wereld over tijdens Concertmaand

Tickets naar wereldconcerten van U2, Bruce Springsteen en Red Hot Chili Peppers

Radio Veronica stuurt deze maand luisteraars naar wereldconcerten van de grootste artiesten op aarde. Tijdens de Concertmaand maken mensen kans op vlieg- en concerttickets voor U2, Bruce Springsteen en Red Hot Chili Peppers in drie verschillende wereldsteden.

Van maandag 12 februari tot en met vrijdag 1 maart staat er elke week een vliegtuig klaar voor vertrek naar één van de concerten van Radio Veronica’s Concertmaand. Luisteraars maken achtereenvolgens kans op tickets voor U2:UV Achtung Baby Live at Sphere in Las Vegas, Bruce Springsteen in San Francisco en Red Hot Chili Peppers in Toronto.

Vluchtnummers ontdekken

Om zich te kwalificeren voor de prijs moeten luisteraars het vluchtnummer ontdekken dat verstopt zit in de hits van U2. Aan het eind van de week wordt uit alle gekwalificeerden de winnaar geselecteerd die vervolgens samen met een vriend of vriendin naar U2:UV Achtung Baby Live at Sphere in Las Vegas gaat.

In de twee weken daarna herhaalt dit principe zich met dan als hoofdprijzen tickets naar Bruce Springsteen in San Francisco en een trip naar Red Hot Chili Peppers in de Canadese stad Toronto.

Bijzondere locaties

De Concertmaand brengt luisteraars naar bijzondere plekken op aarde. Van de grootste stad van Canada, Toronto, tot aan de steile heuvels en de iconische Golden Gate Bridge van San Francisco. De actie start met een reis naar een gloednieuwe en unieke locatie: de Sphere in Las Vegas. In deze gigantische koepel met maar liefst 1,2 miljoen led-lichten geeft U2 een reeks concerten en bij de afsluiter op 2 maart zullen straks ook twee winnaars van Radio Veronica zijn.

Actieperiode

De Radio Veronica Concertmaand loopt van maandag 12 februari t/m vrijdag 1 maart en vluchtnummers verzamelen kan iedere werkdag tussen 07:00 en 18:00 uur.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596