Menu
Geplaats op 15 april 2023

Tom van der Weerd en Bram Krikke lanceren eigen stripboek

‘De avonturen van Tom & Bram’

Vandaag verschijnt het eigen stripboek van Tom van der Weerd en Bram Krikke; ‘De avonturen van Tom & Bram’. Alle verhalen zijn geschreven en geïllustreerd in samenwerking met striptekenaar Ralph Dikmans. Luisteraars kunnen een exemplaar winnen tijdens het programma van Tom & Bram, op zaterdag en zondag tussen 12.00 en 15.00 uur op Qmusic.

Ralph Dikmans is een vaste Qmusic-luisteraar die een aantal maanden geleden in de Q-app deelde dat hij aan het striptekenen was. Ralph werd diezelfde dag nog gebeld in de uitzending en zo begon het balletje te rollen. Nu, een half jaar later, ziet het stripboek vol verhalen over Tom & Bram het levenslicht. In de verhalen leert de lezer zowel Tom als Bram een beetje beter kennen. Zo vertelt Tom over zijn grote angst voor ballonnen en heeft Bram een aantal bijzondere verzamelingen. De verhalen zijn deels fictie, deels gebaseerd op de realiteit.

Een impressie van het stripboek ‘De Avonturen van Tom & Bram’, fotocredits: Qmusic

Tom & Bram zijn elke zaterdag en zondag te horen van 12.00 tot 15.00 uur op Qmusic. Op vrijdag zijn ze samen met Kai Merckx te horen van 18.00 tot 21.00 uur.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596