Menu

NMO Streaming Audio Standaard

Inzicht in radiobeluistering via internet

Het NMO brengt maandelijks de online live radiobeluistering in kaart, zodat voor alle radiomerken vergelijkbare cijfers gerapporteerd worden.

De cijfers hebben betrekking op het online luistergedrag op connected devices. Andere platformen voor het beluisteren van radio (zoals via FM of DAB+), maken geen onderdeel uit van de rapportage. Voor de totale beluistering, ongeacht het platform, is er het NMO Luisteronderzoek.

De NMO Streaming Audio Standaard bestaat uit de consumptie van live of lineaire audio die door luisteraars in Nederland online (via IP) wordt beluisterd. De data zijn gebaseerd op audiostreams en worden verzameld aan de hand van registraties via logfiles en/of web-analytics tools. Hiertoe werkt NMO samen met Triton Digital die via haar streaming meetservice de industriestandaard biedt voor gevalideerde online audiodata.

Het laatste overzicht van alle radiostations, mediabedrijven en verkoopnetwerken is hieronder via de pdf te zien. Ook vind je hier meer informatie over hoe de standaard wordt samengesteld. Wil je verder terug in de tijd of een andere selectie van data, ga dan naar de analysetool.

Wil je de ranker maandelijks automatisch ontvangen in je mail? Mail dit verzoek dan aan info@audify.nl

Downloads
pdf
NMO Streaming Audio Standaard februari 2024 Grootte: 644 KB
Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596