Menu
Geplaats op 4 juni 2024

100% NL zoekt 100% Oranje Experts!

Ben jij de grootste Oranje-Expert?

Al een beetje Oranje koorts? 100% NL en Expert trappen het EK 2024 af met een zoektocht naar de grootste Oranje-Expert! Luisteraars kunnen ons de komende dagen bellen en maken zo kans om in de uitzending te komen. Daar gaan zij de strijd aan met een andere 100% NL luisteraar voor de titel: Grootste Oranje-Expert van Nederland! En natuurlijk voor die €100 euro cadeaubon van Expert. Bovendien mag de winnaar de volgende dag weer spelen. Degene die op 14 juni nog steeds goed in de wedstrijd zit, is de ultieme Oranje-Expert. En scoort daarmee ook nog een fantastisch Thuisstadion van Expert!

Wouter en Frank ontmaskerd

Ze zijn begonnen hoor! Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof hoor je vanaf nu iedere middag, van 16:00 tot 19:00 uur, met hun middagshow ‘Wout & Frank’ op Radio Veronica. Om opnieuw kennis te maken met alle nieuwe en oude luisteraars, starten ze met een bijzondere actie: ‘De Naakte Waarheid’. Daarin hangen Wout en Frank aan een leugendetector en moeten ze pittige, persoonlijke vragen van luisteraars beantwoorden. Zelf ook eens met de billen bloot met een opvallende actie? Mail Mediahuis Radio!

Stevie Wonder – de sublieme King of Soul

Maar liefst 30 keer staat Stevie Wonder in de Soul Top 1000. En dat maakt hem de ongekroonde King of Soul in De Soul Top 1000 op Sublime. Deze lijst is samengesteld samen met onze luisteraars. Waarmee we weer een fraai staaltje engagement hebben geleverd. De lijst is nog tot en met vrijdag 7 juni te horen op Sublime. Benieuwd wie er op nummer 1 van de lijst staat? Check de complete lijst op de website van Sublime!

10 jaar Boom Boom Boom Room

The Boom Room bestaat 10 jaar! Een feest dat we keihard gaan vieren. Want we gaan de hele maand juni knallen met liveshows vanaf Mystic Carden, Colorado Charlie en Thuishaven. Al 10 jaar lang komt The Boom Room met de allerbeste house en techno. En daarmee brengen we heel veel danceliefhebbers in hogere zaterdagavondsferen. Doelgroepen die jij met jouw merk kan bereiken met een creatieve co-op op SLAM!. Dus vier mee, en haak in!

Winnen: 2×2 VIP-tickets voor LIVE ON THE BEACH!

Hou je van beach life? Dan hebben we iets moois voor je: zondag 1 september 2024, Live On The Beach in Scheveningen. Het wordt een mooie zomeravond, uitzicht op zee, voeten in het zand, meezingen met alle hits van Tino, Mart Hoogkamer & André Hazes, foodtrucks, een wijnbar en een cocktailbar. En dat allemaal in een zomers decor op het Scheveningse strand. Dat wil je… Stuur dus een mail naar de redactie van Mediahuis Radio. En wie weet maak jij kans op die 2×2 Backstage Lounge Tickets (incl food & drinks) voor Live On The Beach!

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596