Menu
Geplaats op 27 december 2023

120 Uur Fout van start

120 Uur Fout van start, extra avond Foute Party en Snollebollekes ook van de partij

Tot en met Oud & Nieuw is het 120 Uur Fout op Qmusic, met de beste foute hits. Vanwege het grote aantal verkochte kaarten organiseert Qmusic de Foute Party naast zaterdag 29 juni ook dit jaar op vrijdagavond 28 juni in de Brabanthallen in Den Bosch. Ook is er een nieuwe naam uit de line-up bekend: Snollebollekes laat ook komende editie de foute feestvierders weer van links naar rechts springen.

Eerder deze maand maakten Mattie en Marieke tijdens de ochtendshow nieuwe namen uit de line-up bekend. Naast de eerder aangekondigde O-Zone vertelde het dj-duo dat ook Jan Smit, Ch!pz, Menta Theo en ABBA Fever de foute feestvierders komen toezingen. Vanwege de run op de kaarten is besloten om ook dit jaar de Foute Party óók op vrijdagavond te organiseren. De Foute Party vindt dus plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2024.

Foute traditie

Direct na de oprichting van Qmusic in 2005 introduceerde de feelgood-zender het Foute Uur, met nummers waarop iedereen meezingt of -danst. Al snel vond de eerste Foute Party plaats in de toenmalige kantine van de radiozender. In 2008 verhuisde het feest naar de Brabanthallen, waar het uitgroeide tot een jaarlijks festijn met 40.000 bezoekers en artiesten van wereldformaat. Onder anderen Peter Andre, ToyBox, 5ive, Rednex, Cascada, Atomic Kitten, 3T en een scala aan Nederlandse artiesten traden er al op. Juni is traditiegetrouw de Foute Maand, met als klap op de vuurpijl de Foute 1500, die samengesteld wordt door de luisteraars.

Tijden veranderd

Om de Foute Party beter bereikbaar te maken voor feestvierders uit het hele land, zijn de tijden vervroegd. Het feest duurt van 19.00 tot 01.00 uur, in plaats van eerder tot 03.00 uur. Dit geldt voor zowel de zaterdag als de zojuist aangekondigde vrijdag.

Tickets zijn verkrijgbaar op Qmusic.nl.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596