Menu
Geplaats op 21 november 2022

Airen Mylene vaste nieuwslezer bij de 538 middagshow

Samen met Frank Dane

Airen Mylene wordt de nieuwslezer in de middagshow van Frank Dane op Radio 538. Vanaf vandaag is zij vast onderdeel van het programma ‘De 538 Middag met Frank Dane’ dat iedere maandag tot en met donderdag van 16.00 uur tot 19.00 uur te horen is. Eerder was ze al te horen als invaller bij ‘De Coen en Sander Show’. Airen combineert haar nieuwe rol bij Radio 538 met de presentatie van onder andere het SBS6-programma ‘Shownieuws’.

Invallen bij Coen en Sander was een feestje en radio heeft sindsdien mijn hart gestolen. Ik heb onwijs veel zin om met Frank, Jelte en het team samen te werken.

Airen Mylene

Met de komst van Airen is het middagteam eindelijk compleet. Behalve een geweldige nieuwslezer is ze ook nog eens één van de leukste presentatrices van Nederland. Ik verheug me nu al op alle leuke radiomomenten die we samen gaan beleven!

Frank Dane

Jo van Egmond, die eerder het nieuws las in de middag, is meeverhuisd met ‘De Coen en Sander Show’ naar de vrijdagmiddag. Ook leest ze sinds oktober het nieuws van maandag tot en met donderdag tijdens de lunchshow van Coen Swijnenberg.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596