Menu
Geplaats op 17 oktober 2022

Armin van Buuren presenteert eerste 538 Dance Department

Live vanaf AMF

Armin van Buuren begint op zaterdag 22 oktober als nieuwe presentator van 538 Dance Department, live vanaf AMF. Van 21.00 tot 00.00 uur trakteert de 538-dj luisteraars op de grootste dancehits uit verschillende genres, terwijl verschillende dj’s uit de line-up een bezoek aan de studio brengen. Radio 538 is de hele avond live te horen vanuit de Johan Cruijff ArenA tijdens het grootste jaarlijkse evenement van het Amsterdam Dance Event (ADE). Na de live-uitzending van Armin gaat Dance Department door tot 04.00 uur met livesets van onder meer Tiësto, Afrojack en Nicky Romero. De gehele uitzending is te volgen via radio, TV 538, 538.nl en de social media kanalen van Radio 538.

Ik ben een radiofan van het eerste uur. Al van kleins af aan luister ik naar de radio en misschien was ik wel een van de eerste vaste luisteraars van Radio 538. Daarom kan ik niet wachten om op zaterdag 22 oktober voor het eerst Dance Department te presenteren. De eerste editie is meteen live vanuit de ArenA en ik kan niet wachten om de luisteraars te laten horen wat we allemaal voor hen in petto hebben.

Armin van Buuren

AMF

Op zaterdag 22 oktober viert AMF samen met 40.000 danceliefhebbers haar tienjarig bestaan in de Johan Cruijff ArenA. De line-up bestaat uit Armin van Buuren, Brennan Heart, Martin Garrix, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic en AMF’s eigen II=I concept. Met dit jaar een exclusieve dj-set van Afrojack samen met Nicky Romero.

In het afgelopen decennium is AMF uitgegroeid tot hét festival dat elke dance-fan uit binnen- en buitenland bezoekt tijdens het Amsterdam Dance Event. Het evenement is wereldberoemd vanwege de indrukwekkende productie, locatie en ongeëvenaarde line-ups. AMF heeft de afgelopen jaren de grootste namen binnen de dance welkom mogen heten, van David Guetta en The Chainsmokers tot Alesso en Dimitri Vegas & Like Mike.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596