Menu
Geplaats op 8 september 2022

Audify lanceert de Audify Academy

Vanaf oktober start de Audify Academy met de eerste module

De Audify Academy draagt bij aan de ambitie om het audiodomein te professionaliseren en het gebruik van audio door reclame-professionals verder te ontwikkelen. In oktober start de eerste module van deze e-learning opleiding.

Audify werkt samen met de beste media- en audiospecialisten om inspirerende opleidingsmodules samen te stellen, met NIMA accreditatie. De cursist volgt elke gekozen module via een innovatief e-learing platform en bepaalt dus zelf wanneer, waar en in welk tempo. De Audify Academy biedt ook een ontmoetingsplaats voor professionals, bijeenkomsten waar je met elkaar de nieuwste inzichten over de werking van audio deelt. Voor meer informatie en deelname zie de Audify website.

Als je weet wat er speelt en hoe audio werkt dan pas kun je alle kansen in audioreclame benutten. Er gebeurt nu zoveel in de audiowereld dat wij marketeers en reclameprofessionals moeten helpen. Audify brengt alle audiokennis en vakmensen bij elkaar zodat zij zich professioneel kunnen verrijken. We zijn er trots op dat iedereen werkzaam in het communicatievakgebied deze audio-opleiding kosteloos kan volgen. Audify organiseert en financiert de audio academy.”

Liedewij Hentenaar, directeur Audify
Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596