Menu
Geplaats op 9 december 2022

Davina Michelle brengt speciaal nummer uit

Missie 538 voor het Prinses Máxima Centrum

Davina Michelle releaset vandaag ‘January Without You’; een nummer over de kracht van hoop, speciaal voor alle kinderen in Nederland met kanker. De song is geschreven voor Missie 538, een initiatief van Radio 538 waarin de dj’s samen met luisteraars en vrienden van het station in actie komen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum. Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 december zetten zij alles op alles voor de realisatie van een clean room, waarin afweercellen van kinderen worden geprogrammeerd om kanker aan te vallen.

Ik vind het fantastisch wat jullie met Missie 538 doen en toen ik de vraag kreeg daar een anthem voor te schrijven, hoefde ik geen moment te twijfelen. Ik heb een nummer geschreven over hoop, samenzijn en steun in donkere tijden. Ik hoop dat het zowel de zieke kinderen als hun ouders als iedereen die door een zware tijd gaat een hart onder de riem kan steken.

Davina Michelle

We vinden het ontzettend bijzonder dat Davina dit nummer speciaal voor Missie 538 heeft gemaakt. We hopen dat het nummer ‘January Without You’ steun kan bieden aan iedereen die door een zware tijd gaat en het hen kracht en energie geeft. Ik weet zeker dat Davina iedereen in het hart zal raken met haar prachtige stem!

Coco Hermans, Radio Director 538

Missie 538 voor het Prinses Máxima Centrum

Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 december staat Radio 538 volledig in het teken van Missie 538 en wordt de programmering aangepast. Luisteraars bepalen in ruil voor een donatie welke muziek de zender draait en ook dit jaar krijgt het live op de radio veilen een prominente rol. Onder andere bekende vrienden van het station en toonaangevende bedrijven bieden unieke ervaringen en producten aan waar luisteraars ‘live’ op kunnen bieden. Zo veilt Tino Martin een dubbele platina plaat (die hij zelf komt ophangen) en biedt Dafne Schippers een speciale sprint-training aan.

Ook kunnen luisteraars, bedrijven en andere organisaties hun eigen actie starten en de opbrengst daarvan doneren, een actie van een ander steunen of een losse donatie doen. Zo zijn er vanuit het hele land al honderden acties opgezet. Van het maken en verkopen van armbandjes tot het organiseren van sporttoernooien. KiKa steunt de actie voor het Prinses Máxima Centrum ook en roept heel Nederland op om in de week van 19 december de korte broek uit de kast te trekken om zo aandacht te genereren voor kinderkanker en geld op te halen. De opbrengst van hun actie wordt geheel gedoneerd aan Missie 538.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596