Menu
Geplaats op 25 januari 2024

De 538 Ochtendshow winnaar Gouden RadioRing

De 538 Ochtendshow winnaar Gouden RadioRing en Tim Klijn winnaar Zilveren RadioSter Beste Presentator

De 538 Ochtendshow is door het publiek verkozen tot beste radioprogramma van Nederland. Sinds de zomer van 2023 presenteren Tim Klijn, Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen iedere werkdag de ochtendshow op Radio 538. Nu, een half jaar later, wordt deze show al bekroond met de Gouden RadioRing. De RadioRing is de eerste en enige publieksprijs voor radio in Nederland.

We zijn echt heel erg blij en dankbaar om de grootste radioprijs van het jaar in ontvangst te mogen nemen. We zijn een half jaar bezig en nog lang niet klaar!

De 538 Ochtendshow tijdens de uitreiking van de Gouden RadioRing

Wat een geweldige onderscheiding is dit voor de topprestatie die het team van De 538 Ochtendshow al in korte tijd heeft neergezet. Sinds de start afgelopen zomer is het marktaandeel omhoog geschoten en natuurlijk het allerbelangrijkste; Tim, Rick, Niels en Florentien brengen een lach op het gezicht van onze luisteraars. Die waardering kregen zij al terug via reacties op het programma, maar nu ook met deze publieksprijs. En dan te bedenken dat we met deze ochtendshow eigenlijk pas net onderweg zijn. De winst van de Gouden RadioRing geeft het team en alle collega’s bij 538 extra boost om op deze koers door te gaan!

Dave Minneboo, Creative Director Radio

538-dj Tim Klijn is door het publiek verkozen tot beste radiopresentator van Nederland

Ik ben overrompeld en had dit niet verwacht! Ik heb deze prijs gewonnen dankzij het geweldige team waar ik elke ochtend mee mag werken. We hebben zoveel plezier en dat geeft me vleugels als presentator. Met de zekerheid van mensen als Rick, Niels en Florentien om mij heen, kan ik iedere ochtend doen wat we doen. En dat wordt gewaardeerd. Ontzettend bedankt aan alle stemmers!

Tim Klijn tijdens de uitreiking van de Zilveren Ster voor Beste Presentator

Tim Klijn is één van de beste radio-dj’s die Nederland kent. Los van een onderscheidend, diep en warm stemgeluid, weet Tim onderwerpen op de juiste manier aan te snijden en is hij verbindend. Tim is al sinds 1998 met tussenpauzes verbonden aan Radio 538. Hij heeft in de jaren diverse programma’s gepresenteerd en is sinds afgelopen zomer te horen in de goed beluisterde 538 Ochtendshow samen met Rick, Niels en Florentien. Met Tim op deze positie in de programmering komt hij als radiomaker het beste tot zijn recht en dat is nu ook bekroond met de publieksprijs voor beste presentator van Nederland!

Dave Minneboo, Creative Director Radio

Over Tim Klijn en de 538 Ochtendshow

Tim Klijn heeft tussen 1998 en 2014 diverse programma’s op Radio 538 gepresenteerd. Ook was hij lange tijd de vaste vervanger van Edwin Evers. Rick en Niels waren 21 jaar lang de belangrijkste gezichten naast Edwin in ‘Evers Staat Op’, dat maar liefst 18 jaar daarvan te horen is geweest op Radio 538. Vanaf januari 2022 presenteerden Tim, Rick en Niels ‘De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen’ op Radio Veronica. Sinds 5 juni 2023 zijn zij iedere ochtend tussen 06.00 uur en 10.00 uur te horen op Radio 538.


Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596