Menu
Geplaats op 30 april 2024

De Top 100 van Noord-Holland op Hemelvaartsdag te horen op NH

Het beste Noord-Hollandse liedje ooit

NH staat tijdens Hemelvaart in het teken van ‘De Top 100 van Noord-Holland’. In deze jaarlijkse hitlijst kiezen luisteraars van de regionale zender het beste Noord-Hollandse liedje ooit gemaakt. De lijst is te horen op Hemelvaartsdag; donderdag 9 mei van 9 tot 18 uur.

Met De Top 100 van Noord-Holland zetten de radiomakers van NH muziek uit de provincie in de schijnwerpers. Van oudsher staat onze provincie bekend om de energieke muziekwereld, van de vele concertzalen en theaters waarin wordt opgetreden tot de opnamestudio’s waar door de jaren heen veel moois werd opgenomen.

Schatkist aan Noord-Hollandse klassiekers

In de onze stemlijst zijn veel klassiekers te vinden, van Rob De Nijs tot Wim Sonneveld, van George Baker naar Willeke Alberti, van Ramses Shaffy tot Marco Borsato, van The Cats naar BZN en Van Dik Hout tot Boudewijn de Groot. Maar er staan ook nieuwe binnenkomers in de stemlijst, zoals Nick Schilder met ‘Realize’, Douwe Bob met ‘Nothing To Lose’, Krezip met ‘Attention’ en Chef’Special met ‘Speed Of Light’.

In ‘De Top 100 van Noord-Holland’ hoor je negen uur lang alle hoogtepunten uit ruim zestig jaar Noord-Hollandse popmuziek. De luisteraars van NH kunnen uit ruim 650 liedjes deze toplijst samenstellen.

Luister en kijk live

Luisteren kan via FM, de NH app en natuurlijk ook via nhradio.nl. Kijk live mee in de studio van NH radio via Ziggo (30, 707) of KPN (509).

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596