Menu
Geplaats op 4 oktober 2023

Dj Kai Merckx naar middagshow op JOE

Programmering JOE krijgt steeds meer vorm

Vanaf het nieuwe jaar is radio-dj Kai Merckx te horen op de nieuwe radiozender JOE. Hij gaat daar de middagshow presenteren van 16.00 uur tot 19.00 uur. Eerder werd al bekend dat het duo Coen Swijnenberg & Sander Lantinga én Dennis Ruyer overstappen naar JOE.

Met Kai voegen we een groot multitalent toe aan de programmering van JOE. Met zijn jaren ervaring brengt Kai humor en entertainment in de middagshow. Hij is bovendien muzikaal en weet luisteraars te boeien met mooie verhalen. Kai is de juiste persoon voor deze prominente plek.

Programmadirecteur JOE, Iwan Reuvekamp

Gaat hij nu óók een quote geven over ‘fantastisch om te bouwen aan een nieuwe zender?’ Ja, dat doet-ie, want dat is het ook! Ik kijk ernaar uit om na de avond op Qmusic nu het einde van de middag in te luiden op JOE, als de luisteraars via Coen & Sander en Dennis bij mij aankomen voor een leuke middagshow met tijdloze muziek.

Kai Merckx

Na Coen Swijnenberg en Sander Lantinga die de ochtendshow presenteren en Dennis Ruyer die het tijdslot van 10.00 tot 13.00 uur voor zijn rekening neemt, is Kai Merckx de vierde naam die JOE aankondigt voor de vaste programmering. Zijn show begint in het nieuwe jaar en is te horen van 16.00 tot 19.00 uur.

Over Kai

Kai Merckx (32) kenmerkt zich door zijn humoristische en entertainende manier van radio maken. In april 2014 werd hij als winnaar uitgeroepen van het Q-college, het interne opleidingstraject van Qmusic. Hierna begon hij met radiomaken in de nacht, maar kreeg hij al snel een mooi tijdslot in de doordeweekse programmering. Sinds 2016 is hij de vaste vervanger van de ochtendshow ‘Mattie & Marieke’. Ook werd hij meerdere keren opgesloten in de Q-escape room, was hij hulpsint ‘SinterKai’ en maakte hij afgelopen zomer een zomerhit ‘Wat zijn we lekker weg’. Naast radio sprak hij ook een stem in van de Nederlandse versie van ‘The Incredibles 2’. Merckx ontving in 2022 de AD Mediaprijs voor ‘meest ondergewaardeerde radiomaker van Nederland’. Samen met zijn vriendin Corien heeft hij een zoontje genaamd Guus.

Over JOE

De radiozender JOE is op 1 september begonnen met uitzenden op een landelijk FM-netwerk dat DPG Media heeft bemachtigd. JOE is daarnaast ook in heel Nederland te ontvangen op DAB+ en online. De zender draait tijdloze en herkenbare hits uit de 70s, 80s en 90s. JOE richt zich op volwassen luisteraars die vol in het leven staan en herinneringen ophalen in de muziek. De radiotak van DPG Media bestaat naast JOE uit de succesvolle radiozender Qmusic. JOE is dertien jaar geleden in België van start gegaan en is uitgegroeid tot een van de best beluisterde zenders van Vlaanderen.

credits foto Kai Merckx: Theun Herder

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596