Menu
Geplaats op 24 januari 2024

Domien Verschuuren viert donderdag 1000ste aflevering middagshow op Qmusic

Duizendste keer Q-middagshow met Domien Verschuuren

Domien Verschuuren maakt donderdag de duizendste aflevering van zijn middagshow op Qmusic. Hij viert dit samen met zijn sidekick Anton Griep, een bezoek van zijn moeder, nieuwe muziek van Rondé en natuurlijk luisteraars voor en met wie hij de show al jaren maakt.

Op 1 oktober 2018 begon Domien aan zijn avontuur bij Qmusic dat sindsdien vele hoogtepunten kende die hij samen met zijn sidekick Anton Griep beleefde. De show kenmerkt zich door het nauwe contact met de luisteraars en de muzikale primeurs. Zo kondigden Acda & de Munnik en KANE in de middagshow hun comeback aan. De lijst met artiesten die hun nieuwe muziek voor het eerst lieten horen bij Domien is indrukwekkend. Onder anderen Suzan en Freek, Antoon, Kris Kross Amsterdam, Son Mieux, Maan, Snelle en Davina Michelle primeurden er hun nieuwe nummers. In de duizend uitzendingen werd ook honderden keren Tankbonnenbingo en Verdubbel Je Salaris gespeeld. Ook is Domien de enige dj die alle vijf edities opgesloten zat in de Q-escape room.

De Q-middagshow met Domien is dagelijks te horen met Anton Griep als sidekick en Nathalie van Suijlekom als nieuwslezer. Naast de middagshow is Domien op vrijdagmiddag ook te horen in de Top 40 en presenteert hij jaarlijks de Qmusic Top 40 Awards Live in Rotterdam Ahoy.

Toevalligerwijs is de middagshow genomineerd voor de Gouden RadioRing voor beste programma van het afgelopen jaar. Daarnaast is Domien ook genomineerd als beste presentator. De uitreiking van de Gouden RadioRing vindt donderdagavond plaats in Hilversum.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596