Menu
Geplaats op 18 augustus 2023

Een week lang genieten van zomerse hits met de Sky ZomerHit Week en de Sky Summer Top 101

Get ready voor non-stop zomer op je radio

Het heeft lang geduurd dit jaar, maar komende week wordt het dan eindelijk weer echt zomerweer in Nederland. En omdat de temperaturen een stijgende lijn laten zien, draait Sky Radio een extra zomerse playlist met de Sky ZomerHit Week. Vanaf zondag 20 augustus hoor je non-stop zonnige zomerhits op de radio en op vrijdag 25 augustus wordt de week in stijl afgesloten met de Sky Summer Top 101: dé hitlijst met de door luisteraars gekozen populairste zomerhits.

Non-stop zomer

Waarom iedere hit maar één keer draaien, als je een hele week de tijd hebt? Tijdens Sky ZomerHit Week kun je blijven genieten van nummers als Despacito, Cover Me In Sunshine en Jerusalema, maar ook klassiekers als Summer Jam 2003 en We’re Going to Ibiza komen voorbij.

Natuurlijk is Sky ook benieuwd naar de ultieme zomerhits van de luisteraars. Daarom stemden zij afgelopen weken massaal op hun favorieten. Op basis van die stemmen stelde Sky de Summer Top 101 samen met daarin de 101 populairste zomerse hits, die aftelt naar de absolute nummer 1.

Net als vorig jaar sieren Camila Cabello en Ed Sheeran de nummer 1 positie in de lijst met hun nummer Bam Bam. Wham! lijkt de vruchten te plukken van de veelbesproken Netflixdocumentaire die momenteel te zien is: hun nummer Club Tropicana staat dit jaar op nummer 2. Kriss Kross Amsterdam is met How you samba de hoogste nieuwe binnenkomer en daarbij ook nog eens de hoogste Nederlandse productie. Ook de Beachboys (19), ABBA (77) en de Beatles (84) zijn weer te horen en bewijzen met hun populariteit maar weer eens dat een zomerhit voor eeuwig is!

Top 5

  1. Bam Bam – Camila Cabello ft. Ed Sheeran
  2. Club Tropicana – Wham!
  3. Despacito – Luis Fonsi ft. Daddy Yankee
  4. Summer of 69 – Bryan Adams
  5. How you samba – Kris Kross Amsterdam & Sofía Reyes & Tinie Tempah

De Sky Summer Top 101 is op vrijdag 25 augustus van 09:00u tot 18:00u te horen op Sky Radio en via skyradio.nl.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596