Menu
Geplaats op 18 februari 2022

Festivalzomer gaat door: NPO 3FM geeft Gouden Festivalbandje weg

Het moment waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt: Nederland gaat open en de festivals kunnen deze zomer doorgaan. Hoog tijd voor NPO 3FM om het felbegeerde Gouden Festivalbandje weg te geven. De winnaar van het bandje mag samen met twee vrienden naar vier festivals: Pinkpop, Lowlands, Best Kept Secret en ADE. Luisteraars kunnen meedoen door hun meest legendarische festivalverhaal in te sturen als zij het festivalgeluid op 3FM horen. De actie loopt van maandag 21 tot en met zondag 27 februari.

Herkenbaar voor veel festivalliefhebbers: eindelijk het vooruitzicht van een festival, maar nét misgrijpen bij kaarten voor bijvoorbeeld Lowlands. Niet getreurd, want op 3FM maak je kans op het Gouden Festivalbandje. Hoe? Door het beste festivalverhaal naar de app van 3FM te sturen. Stond je naast Eddie Vedder bij de dixies? Ben je je huidige vriend of vriendin tegengekomen in de moshpit? Bleek jouw tent bovenop een mierennest te staan? Meedoen kan als het Festival Geluid op 3FM te horen is. De twintig beste verhalen worden geselecteerd om door te gaan naar de volgende ronde.

De overgebleven luisteraars gaan één op één de strijd aan in een festivalquiz. Na de quiz blijven er drie finalisten over die op vrijdag 4 maart tegen elkaar strijden om het Gouden Festivalbandje. Het drietal moet op zoek naar een 3FM-dj ergens in Nederland. Doormiddel van hints en hulp van de luisteraars kunnen zij de locatie achterhalen en zorgen dat ze als eerste aankomen bij de dj om zo het festivalbandje te bemachtigen.

Kansmaken op Gouden Festivalbandje kan van maandag 21 februari tot en met zondag 27 februari op NPO 3FM en via de 3FM-app. Kijk voor meer informatie op 3fm.nl.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596