Menu
Geplaats op 9 juni 2022

Foute Party zaterdagavond uitverkocht

Met Paul Elstak, Party Animals en Mattie & Marieke’s Meezingfestival

Naast onder anderen Atomic Kitten en Mart Hoogkamer treden ook DJ Paul Elstak, de Party Animals en Vieze Jack op bij de Foute Party. Ook de Qmusic-dj’s gaan de foute feestgangers verblijden met optredens. Zo organiseren Mattie en Marieke een groots meezingfestijn en zingt Kai Merckx de grootste polonaiseknallers.

Over twee weken gaat het dak van de Brabanthallen er weer als vanouds af als verklede karavanen foute feestgangers uit het hele land afzakken naar Den Bosch voor de Foute Party. Naast Atomic Kitten, de meidenband die rond de millenniumwisseling wereldwijd hits scoorde met nummers als ‘Whole Again’ en ‘Eternal Flame’, is er een keur aan artiesten van eigen bodem aanwezig. Bovendien stelen ook de eigen Qmusic-dj’s de show, met onder andere Mattie en Marieke’s Meezingfestijn en Kai’s Polonaiseknallers. De zaterdagavond is helemaal uitverkocht, voor de vrijdagavond zijn nog kaarten beschikbaar.

De volledige line-up tot nu toe:

Foute traditie

Direct na de oprichting van Qmusic in 2005 introduceerde de feelgood-zender het Foute Uur, met nummers waarop iedereen meezingt of -danst. Al snel vond de eerste Foute Party plaats in de toenmalige kantine van de radiozender. In 2008 verhuisde het feest naar de Brabanthallen, waar het uitgroeide tot een jaarlijks festijn met 40.000 bezoekers en artiesten van wereldformaat. Onder anderen Peter Andre, ToyBox, 5ive, Rednex, Cascada en een scala aan Nederlandse artiesten traden er al op. Juni is traditiegetrouw de Foute Maand, met als klap op de vuurpijl de Foute 1500, die samengesteld wordt door de luisteraars.

Tickets voor de Foute Party zijn hier te krijgen.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596