Menu
Geplaats op 20 oktober 2023

Hardwell terug op Radio 538!

‘Hardwell On Air’ op Radio 538

Hardwell, één van de grootste en meest succesvolle dj’s van Nederland, presenteert vanaf vrijdag 3 november zijn programma ‘Hardwell On Air’ op Radio 538. Het programma wordt iedere eerste vrijdagnacht van de maand uitgezonden van 02.00 tot 03.00 uur. Dit werd zojuist bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event in het 538 DJ Hotel.

Ik ben mega enthousiast over de comeback van ‘Hardwell On Air’ op de radio! De show was altijd de perfecte manier om te verbinden met mijn fans en de muziek te delen waar ik zoveel passie voor heb. Het heeft even geduurd om deze herlancering voor elkaar te krijgen, maar ik kijk er ontzettend naar uit om dit nieuwe HOA-tijdperk af te trappen in samenwerking met Radio 538!

Hardwell

Onze danceprogrammering op vrijdag- en zaterdagavond heeft een waanzinnige line-up met Armin van Buuren, Afrojack, David Guetta, Lucas & Steve, Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano en Tiësto. Na Hardwell zijn comeback, kan hij met zijn radioshow natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Vorig jaar draaide hij na vier jaar zijn allereerste set in Nederland op 538 Koningsdag tijdens een verrassingsoptreden, we zijn blij dat we hem nu officieel aan ons team toevoegen als nieuwe 538-dj!

Dave Minneboo, Creative Director Radio
Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596