Menu
Geplaats op 30 januari 2023

Ingrid leeft een jaar lang gratis

Op kosten van Sky Radio

Een jaar niet meer hoeven denken aan hoge rekeningen voor energie, boodschappen en woonlasten. Voor Ingrid uit Tiel is dat vanaf vandaag realiteit. Zij is de gelukkige winnaar van Sky Radio’s ‘Leef 1 Jaar Gratis’: een actie waar Sky Radio voor één luisteraar 365 dagen lang de kosten op zich neemt voor o.a. woonlasten, energiekosten, tanken, zorgverzekering, boodschappen én bijvoorbeeld een vakantie. Uit 26 finalisten werd vanmorgen onder toeziend oog van een notaris de winnaar van de felbegeerde hoofdprijs getrokken. Sky Radio station-voice Mark Labrand zocht Ingrid vervolgens thuis op om haar de cheque te overhandigen.

Echt geweldig dit! Deze uitslag heb ik natuurlijk heel erg gehoopt, maar nooit verwacht. We hebben drie jonge kinderen, dus een hoop zal naar hun spaarrekeningen gaan, maar ik denk dat we ook een mooie trip naar Disneyland Parijs gaan maken!

Ingrid, winnares ‘Leef 1 Jaar Gratis’

26 winnaars

Van 2 tot en met 27 januari maakten luisteraars van Sky Radio iedere dag kans op een finaleplaats door het codewoord van de dag in te sturen via de gratis Sky-app of de website. 26 deelnemers werden uitgeroepen tot dagwinnaar en wonnen allemaal een boodschappencheque t.w.v. €100,-. Uit de dagwinnaars werd vandaag de winnaar getrokken.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596